Florin Zamfirescu, dezvăluiri inedite despre familia sa. Ce relație are artistul cu nepoții săi: „Am moștenit comportamentul față de copii și de nepoți al bunicului meu”

Data publicării:
Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube
Descriere foto: Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube

Florin Zamfirescu este un bunic atipic. Acesta mărturisește că relația dintre el și nepoții săi a moștenit-o de la propriul său bunic, lucru care are un impact asupra micuților. Aflați cum își manifestă celebrul artist dragostea față de familia sa.

Florin Zamfirescu se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră. De-a lungul anilor, artistul a reușit să-și clădească o carieră de succes, pentru care a muncit foarte mult. Numele său a apărut în numeroase producții cinematografice extrem de apreciate de public, dar și pe marile scene ale teatrelor. Datorită carismei și talentului său actoricesc, Florin Zamfirescu a adunat în jurul său o mulțime de fani, care îi sunt alături la fiecare pas.

Cu toate că pe plan profesional s-a bucurat de un succes răsunător, viața personală nu a fost lipsită de provocări. Marele actor se află acum la cea de-a treia căsătorie, însă este mândru de cei doi copii ai săi și de nepoții săi.

Florin Zamfirescu a avut numeroase roluri de-a lungul carierei sale, însă cel mai important rămâne cel de tată și, de câțiva ani încoace, cel de bunic. Cu toate că își iubește familia și se mândrește cu ei, îndrăgitul actor mărturisește că nu este o persoană care să arate foarte mult sentimente în public.

Este mândru de familia sa

Această atitudine mai distantă față de familie a moștenit-o chiar de la bunicul său. Cu toate că își apreciază și își răsfață nepoții cu cadouri, Florin Zamfirescu recunoaște că nu se poate implica foarte mult în creșterea și educația lor. Din păcate, nici nu poate petrece foarte mult timp împreună cu ei, deoarece nu locuiesc în aceeași casă și se văd mai rar.

Cu toate acestea, artistul are cu ce să se mândrească atunci când vine vorba despre familia sa și își exprimă recunoștința pentru tot ceea ce au realizat copiii și nepoții săi.

„Ei sunt la casa lor, eu – aici. Cei mici fac parte din altă lume. Nu avem dialog. Plus că eu am moștenit comportamentul față de copii și de nepoți al bunicului meu. Pe el l-am cunoscut până în clasa a VI-a și l am iubit mai mult decât pe tata. Să nu vorbesc cu păcat, dar bunicul meu m-a marcat foarte tare. Nu și-a sărutat copiii decât în somn. Mama mea povestea că a avut o răceală și a stat în pat în ziua aceea, se făcea că doarme. Iar bunicul, tatăl ei, s-a apropiat, i-a pus mâna pe frunte să vadă dacă are febră și s-a aplecat și a pupat-o pe frunte. Mama a plâns toată noaptea. Cred că a fost singura dată când tatăl ei a pupat-o. Iar eu am moștenit și prin educație, și prin fire acest fel. Mă uit la copii, sunt minunați, le cumpăr, le dau, dar nu pot să mă includ în lumea lor, să ne tăvălim în patru labe pe sub mese. Nu pot.”, a mărturisit Florin Zamfirescu pentru viva.ro.

Ce a spus Florin Zamfirescu despre „spitalele groazei”

Florin Zamfirescu, aduce acuzații grave referitoare la condițiile din azilele pentru bătrâni. El susține că acești oameni nu merită să fie chinuiți și omorâți, și face referire la moartea mamei soției sale într-un azil. Potrivit declarațiilor făcute într-un interviu la Realitatea Plus, se pretinde că mama soției sale a fost diagnosticată cu COVID-19, însă ulterior a fost înfășurată într-un covor și lăsată uitată pe holurile unui spital. Florin Zamfirescu afirmă că nu a fost informat despre această situație în timpul nopții, iar dimineața când au încercat să o vadă, aceasta era deja decedată. El sugerează că mama soției sale a fost omorâtă cu bună știință. Acuzațiile aduse de actor ridică probleme grave cu privire la tratamentul și îngrijirea bătrânilor din azile.

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor și au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”, a spus Florin Zamfirescu, la Realitatea Plus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel