Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Minunea prin care a scăpat: „Doctorul mi-a zis: te iubește Dumnezeu”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Zamfirescu, captură foto Metropola TV
Descriere foto: Florin Zamfirescu, captură foto Metropola TV

Florin Zamfirescu a fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani, la o lună după ce s-a despărțit de Cătălina Mustață. Actorul a avut o fisură în aortă iar medicii au spus că a scăpat ca prin minune. 

În urmă cu 10 ani, consumat de durerea despărțirii de actrița Cătlina Mustață, actorul Florin Zamfirescu a trecut pe lângă moarte. 

 

Actorul a dezvăluit că a avut o fisură în aortă de 35 de centimetri, cauzată de diferețele mari de tensiune arterială la intervale extrem de scurte.

 

Criza de inimă pe care am avut-o... Am avut o fisură de aortă pe 35 de centimetri!!! Care, Dumnezeu a fost bun și mi-a lipit-o fără operație. Eu n-am tăieturi, n-am nimic. Doctorul mi-a zis: te iubește Dumnezeu. Am făcut-o de la tensiune oscilantă. Aveam 12 cu 7 și beam o gură de cafea sau orice, dimineața, și făceam 24 cu 12.

Până la urmă, a pleznit aorta aia și gata!”, a povestit Florin Zamfirescu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.  

Cazul actorului a fost unul fericit, pentru că fisura nu a fost deschisă, altfel, viața lui ar fi fost în pericol. 

Putea să fie congestie cerebrală, putea să fie o fisură adevărată... Aorta are mai multe straturi și se sparge primul strat. Dacă ajunge să se spargă de tot, e hemorahie internă, n-are nimeni ce-ți face... Se umple stomacul cu sângele tău și tu te piezi, te duci!”, a mai spus actorul. 

Chiar dacă această problemă de sănătate a apărut la fix o lună de la despărțirea de fosta soție, Florin Zamfirescu spune că nu o învinovățește pe aceasta pentru starea sa. 


N-am urât-o, eu plecasem de acasă și la o lună după asta mi s-a întâmplat pentru că a fost un consum...”, a mai dezvăluit Florin Zamfirescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel