Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac: „Eu mereu îi spun și ea tratează cu umor lucrurile acestea”

Data publicării:
Florin Zamfirescu, Corina Chiriac/ captură video youtube, Facebook
Descriere foto: Florin Zamfirescu, Corina Chiriac/ captură video youtube, Facebook

Florin Zamfirescu a făcut dezvăluiri inedite despre Corina Chiriac.

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară. Faptul că este pe micile ecrane de atât de mult timp  l-a determinat pe artist să consolideze relații strânse de prietenie cu cei din generația sa, precum este Corina Chiriac. Mai mult, se pare că din perspectiva actorului putea fi vorba despre ceva mai mult, întrucât acesta a recunoscut faptul că a fost îndrăgostit de marea artistă. Cu toate acestea, Florin Zamfirescu spune că solista a tratat întotdeauna aceste sentimente în spirit de glumă și nu le-a luat niciodată în serios. 

,,Acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea. Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte. Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot pentru că am pantofi cu toc”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Antena Stras, potrivit wowbiz.

VEZ și: Corina Chiriac şi-a lansat volumul 'Două piese de teatru', în foaierul Teatrului Odeon

 

Florin Zamfirescu locuiește lângă fosta soție

Florin Zamfirescu a fost căsătorit de patru ori, până acum. Una dintre soțiile artistului este chiar vecina acestuia. Cu toate acestea, sunt ani de zile de când aceștia nu s-au mai văzut reciproc, evitându-se unul pe celălalt. 

„Locuim gard în gard, dar n-am mai văzut-o de 9 luni. Am susținut-o mereu, a jucat în telenovele datorită mie, s-a ridicat și a fost fericită până când a zis gata, nu mai am nevoie de sprijin. Și de 10 ani a dispărut brusc de peste tot, nu mai apare nicăieri”, a precizat la un moment dat Florin Zamfirescu, potrivit Fanatik.

 

Cum a decis să se facă actor

Faptul că este unul dintre cei mai consacrați actori din România nu este întâmpăltor. Florin Zamfirescu a început să profeseze în acest domeniu de la o vârstă foarte fragedă, întrucât nu se vedea făcând vreodată altceva.

„Actoria ‘m-a decis’ pe mine. La 6 ani luam prima diplomă de recitator la raionul Loviștea, în 1966. Am luat premiul doi și Gheorghe Zamfir premiul trei. Atunci l-am cunoscut și ne-am împrietenit. După aceea nu m-am mai desprins de scenă. Teatru am început să joc în liceu, cu toți colegii din clasă. Aveam o profesoară care făcea teatru cu noi. Am jucat în ‘Steaua fără nume’ cu fata de care m-am îndrăgostit în clasa întâi.”, a continuat el, pentru sursa citată.

Florin Zamfirescu, la un pas să-și piardă viața pe platourile de filmare: „Ne făcea terci. Muream”

 

Cât despre primii bani câștigați din actorie, Florin Zamfirescu a preferat să le facă părinților săi un cadou, dar și-a cumpărat și el câteva lucruri banale. Actorul era speriat să păstreze cu el o sumă atât de mare de bani, cum era pe vremea aceea. 

„Când am jucat în primul meu film, ‘Așteptarea’ se numea, în regia lui Șerban Creangă. Jucam împreună cu Ciubotărașu și cu Vladimir Găitan. Am filmat toată noaptea, ne-am dus la culcare și dimineața, la 12 când ne-am trezit, am constatat că Ciubotărașu murise în somn. Mi-au făcut un contract de 14 mii de lei, eșalonat îi luam. Când m-am pomenit cu primii 3000 de lei în mâna nu știam ce să fac cu ei, i-am numărat de 30 de ori și nu știam unde să-i pună ca să nu-i fure cineva. De frică m-am dus și mi-am luat o umbrelă, un autosifon, două cutii de capsule, le-am luat părinților un serviciu nou de masă pentru șase persoane și am plecat acasă. Când m-au văzut au început să plângă amândoi. Și acum mai am la Călimănești din farfuriile alea.”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel