Florin Salam urcă pe scena X Factor: „Am emoții de zici că m-am apucat acum de cântat”

Data publicării:
Florin Salam, Foto: X Factor România
Descriere foto: Florin Salam, Foto: X Factor România

Florin Salam uimește jurații de la celebrul concurs de talente, printr-o reprezentație surpriză. 

Premieră la X Factor. Celebrul manelist urcă pe scena alături de nepotul său, Adrian Petrache.


În această seară are loc marea finală X Factor. Neporul lui Florin Salam se numără printre cei  patru finalişti, alături Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca.


Deși este obișnuit cu scena, Florin Salam acesta recunoaște că îl încearcă o sumedenie de emoții, fiind prima oară când va cânta alături de nepotul său.

“Era păcat să nu ajung. Am emoții de zici că m-am apucat acum de cântat, ce crezi? Mai ales că e vorba de el. Probabil aveam mult mai puține emoții pentru mine, decât pentru el”, a spus Florin Salam.

Adrian Petrache are19 ani și studiază la Facultatea de Drept din Universitatea București. Pasiunea pentru muzică a moștenit-o de la bunicul său. 


“Cea mai mare influență asupra întregii mele activități o are bunicul meu. Pe el îl întreb de fiecare dată când am o problemă”, a mai povestit tânărul.

 

În seara aceasta se decide câștigătorul X Factor 2020


Și ceilalți finaliști vor avea parte de câte un duet inedit. 
Sonia Mosca va cânta alături de Monica Anghel,  grupul Super 4 o vor avea alături pe  Raluka, iar  Andrada Precup va intra în marea finală alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel