Florin Salam, prima reacție, după ce Betty Stoian a fost amenințată cu moartea de un cuțitar periculos din București: „Numai eu ştiu în inima mea ce e”

Data publicării:
Sursa foto: Florin Salam și Betty Stoian, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Florin Salam și Betty Stoian, instagram

Florin Salam a răbufnit, după ce fiica sa, Betty Stoian, a fost amenințată cu moartea de un cuțitar periculos din București.

De o bună perioadă de timp, TIKTOK-ul a luat aploare și tot mai multe vedete fac live. Printre acestea se numără și Betty Stoian, fiica lui Florin Salam. Aceasta a intrat pe live pentru a sta de vorbă cu fanii săi, însă totul a luat o întorsătură neașteptată. Pe TikTok-ul vedetei a intrat și  Costeluș de la Clejani, un cuțitar periculos din București.

Florin Salam, prima reacție, după ce Betty Stoian a fost amenințată cu moartea de un cuțitar periculos din București

Totul a început, după ce Betty Stoian a făcut câteva glume pe seama lui  Costeluș de la Clejani. Ulterior, acesta a început să aibă un limbaj urât și să o înjure pe fiica lui Florin Salam. Artistul a luat imediat atitudine și a intrat și el pe live pentru a-i lua apărarea fiicei sale și pentru a-și cere scuze de situația creată. 

“Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greșit că a intrat pe TikTok”, a fost reacția manelistului.

Cu toate astea, Costeluș de la Clejani a declarat război și a mărturisit că intervenția lui Florin Salam l-a deranjat și mai tare și va avea grijă ca lucrurile să nu rămâna așa. Mai mult decât atât, Costeluș de la Clejani a mărturisit că totul i se iartă lui Salam, dacă îi va cere iertare în genunchi

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri neașteptate. Fiica celebrului manelist recunoaște că e atrasă și de femei: "Roxana, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel