Florin Salam îi dă replica lui Ștefan Bănică Jr.: „Nu te murdări tu, măi Ștefane. Tu cânți două pe an. Ar trebuie să îți ceri scuze”

Data publicării:
Florin Salam, Ștefan Bpnică. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Florin Salam, Ștefan Bpnică. Colaj Foto Facebook

Florin Salam și-a amintit de critica pe care i-a adus-o Ștefan Bănică Jr. Manelistul nu l-a iertat. 

Adrian Petrache, finalistul concursului „X Factor” 2020, nepotul lui Florin Salam, trebuia să aibă un moment artistic alături de unchiul său, însă acesta nu a mai ajuns la filmări, situație care a creat un val de reacții din partea juraților emisiunii. 

Tânărul Adrian Petrache a rămas fără pereche în finala X Factor din 2020, după ce unchiul său, celebrul manelist Florin Salam, nu s-a mai prezentat pe scenă, așa cum era stabilit. Florin Ristei a sărit în ajutorul artistului la vremea respectivă și l-a însoțit pe scenă. 

La acel moment, Ștefan Bănică Jr. a avut o replică acidă la adresa lui Florin Salam și a taxat dur absența manelistuluin de pe scena X Factor.

”Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”,spunea Ștefan Bănică Jr.la acea vreme, în emisiunea de la Antena 1. 

”Se poate întâmpla oricui. Putea să aibă COVID, na. A fost la repetiții, dar nu știu, i s-a făcut rău”, a spus Loredana Groza, în apărarea manelistului. 

 

Replica lui Florin Salam:

 

La aproape un an distanță de la momentul X Factor, Florin Salam îi dă replica lui Ștefan Bănică Jr. 


Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. 


Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major. 


Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ală să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng. 

Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam într-o video postat pe Tik Tok.

@madalinradu82 #florinstoian61 #florinsalam_official #stefanbanica #newtrend #romania???????? #LiveForTheChallenge #fypシ #2022 #ASOSChaosToCalm #xfactor #antena1 #protv ♬ sunet original - Madalin Radu

Care a fost reacția nepotului


Despre acel moment, Adrian Petrache a avut numai cuvinte frumoase și spune că nu vede absența unchiului său ca pe ceva negativ, ci din contră. 


„Vă pot răspunde la această întrebare. Prietenii mei știu foarte bine că oriunde merg, eu merg cu chitara după mine. De la un timp, de câteva luni, eu sunt pasionat de filozofia stoică și am cărticica asta. Nu sufăr de depresie, nu am nicio problemă, dar fiind scrisă de Epictet, mi s-au părut foarte interesante niște lucruri, care cred că ajută foarte multă lume în situația în care nu știu ce să facă. Uite că m-ați întrebat dacă e un eveniment sumbru. Nu este dezamăgitor. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă. Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala.”, a spus Adrian Petrache la Xtra Night Show, în urmă cu un an.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel