Florin Piersic, operat de urgență. Marelui actor i s-a făcut rău după un spectacol susţinut la Cluj

Data publicării:
Sursa foto: Florin Piersic/ captură YouTube/ Fain& Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Florin Piersic/ captură YouTube/ Fain& Simplu

Florin Piersic a fost operat de urgență, într-un spital din Cluj, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol.

În cursul zilei de luni, 29 aprilie, Florin Piersic a susținut un spectacol la Cluj. La finalul actului artistic, marele actor a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Acolo, medicii au constat că are o infecție, care, ulterior, s-a localizat la unul dintre genunchi și l-au operat de urgență.

În ce stare se află Florin Piersic

În aceste momente, Florin Piersic este internat într-o rezervă a secției de Ortopedie a unității medicale, unde se recuperează după operația suferită, potrivit foaiatransilvana.ro.  Momentan  nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate. Cunoscutul actor a mai avut o problemă la nivelul genunchiului în anul 2019, pentru care a suferit o intervenție chirurgicală, la București.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu, mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pierdută. Influencerița a izbucnit în lacrimi: „Nu știu cum am trecut de ziua aia”

Chiar dacă a ajuns la vârstă de 88 de ani, Florin Piersic nu a părăsit scena. Înaintea spectacolului de pe 29 aprilie, marele actor a mai participat la un eveniment artistic și pe 6 aprilie 2024, atunci când a jucat în piesa „Străini în noapte”, pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.

„Suntem azi în 6 aprilie. A venit primăvara! Ce pot să vă povestesc despre turneul cu recitalul "Nu-ntreba câți ani am!"? Că sunt copleșit! Ce public minunat! La Timișoara am fost de nenumărate ori în ultimii ani cu spectacolul "Străini în noapte". Asociația "Iubesc Timișoara", m-a invitat însă cu acest recital pe care vă spun drept că îl iubesc, pentru că recitalul.. sunt eu.

De la Timișoara, am ajuns la Hunedoara, oraș de care sunt legat definitiv, pentru că este locul în care făceam la douăzeci și cinci de ani filmul "Aproape de Soare". Am rămas cu hunedorenii după spectacol, mai bine de două ore să povestim, să ne îmbrățișăm, să ne fotografiem.

Ar trebui sa vă spun că înainte de aceste "întalniri de dragoste", am avut la Sibiu o întalnire minunată cu Constantin Chiriac- directorul Teatrului Radu Stanca- și cu preotul Constantin Necula, cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Un dialog de suflet cu două bucurii de oameni!  Minunat! Vă țin pe toți aproape de inima mea! Florin”, scria actorul pe pagina sa de Facebook, pe data de 6 aprilie.

Te-ar putea interesa și: CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel