Florin Piersic, mesajul sfâșietor cu care a emoționat o țară întreagă: "Vă rog, nu tăiaţi la montaj. Nu o să-ţi placă ce îţi spun”

Data publicării:
Florin Piersic, captură foto Antena 3
Descriere foto: Florin Piersic, captură foto Antena 3

Florin Piersic a reușit, încă o dată, să ajungă la inimile românilor. Marele actor a emoționat o țară întreagă cu reacția pe care a avut-o în cadrul unei emisiuni. 

Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani, a fost invitatul lui Dan Negru într-un interviu de excepție, difuzat în seara de ajun, pe Antena 3. 

Marele actor a reușit să emoționeze o țară întreagă cu replica pe care i-a dat-o celebrului prezentator. El l-a rugat să nu taie tot ce a povestit la montaj, pentru că se teme că nu va mai avea altă ocazie de a se revedea cu publicul său. 


"Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. 

Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează", a spus marele actor Florin Piersic, în interviul cu Dan Negru, din seara de Ajun, de la Antena 3.

Florin Piersic, peripeții la prima sa ieșire din țară: „Mi-a dat puiul și m-am suit în avion”

A filmat interviul în Dubai


La începutul lunii noiembrie, Dan Negru explica, pe pagina sa oficială de Facebook, motivul pentru care el și Florin Piersic urmau să plece în Dubai, pentru a filma emisiunea lor anuală de Sărbători.


„Sunt vreo 10 ani de când Crăciunul îl fac cu Florin Piersic, la televizor.  Anul ăsta filmarea de Crăciun o facem în…Dubai. În premieră, cu o echipă de productie/filmare etc de acolo. În Decembrie, o să fie mai ieftin să stai in Dubai decat să plătești o factură de întreținere in România”, scria Dan Negru pe rețelele sociale, acum o lună de zile.

 

"Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată"

 

Tot în cadrul interviului de la Antena 3, marele actor a rememorat câteva aventuri din tinerețe.


"Erau acolo nişte tineri care voiau să mă fotografieze, să mă îmbrăţişeze. Unul dintre ei m-a chemat la Formula 1. Şi am spus, cum să vin? Mi-ar plăcea, eu îl ştiu pe Schumacher, aş veni dar trebui să mă duc în Dubai, că am o întâlnire cu câţiva oameni care mă mai cunosc.

Unul nu m-a cunoscut odată, s-a întâmplat la Londra, după un spectacol. Şi când am ieşit, 70 de oameni erau în faţa mea, după care sute de oameni ziceau că nu au putut să intre la spectacol. 

Le-am spus că aranjăm şi am stat după spectacol vreo trei ore în care fiecare venea să le scriu, să ne fotografiem, a fost minunat.

Dar cel mai grozav lucru este faptul că erau străini.

Dintre care unul s-a apropiat, credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood şi a vrut poză, m-a luat în braţe, am făcut poză. Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată", a mai povestit Florin Piersic, la Antena 3. 

 

Despre Florin Piersic

A fost supranumit Alain Delon de România și și-a dedicat întreaga viață actoriei.  S-a născut pe 27 ianuarie 1936, în Cluj, din părinți originari din Bucovina. Mama sa era din Valea Seacă, iar tatăl originar din Corlata, acolo unde și marele actor și-a petrecut copilăria.  S-a mutat apoi în Cernăuți și, ulterior, a ajuns la Cluj Napoca, acolo unde a urmat Liceul de băieți nr. 3, azi Colegiul Național Emil Racoviță.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București (astăzi UNATC), promoția 1957 și a debutat pe scena Teatrului Național din București în același an, în pelicula ”Ciulinii Bărăganului”, iar, de atunci a jucat într-un număr impresionant de piese de teatru și filme. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”. De asemenea,  a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience