Florin Piersic, fază amuzantă cu jurnalista Anca Frumosu de la Realitatea: ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu...”

Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR
Descriere foto: Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR

Florin Piersic a deplâns moartea colegului său de breaslă, Valentin Uritescu și a destins atmosfera cu umorul său. 

Invitat la Realitatea PLUS să ofere câteva cuvinte despre acum regretatul actor Valentin Uritescu, Florin Piersic, în stilul său personal, a oferit o notă de umor cuvintelor sale. Valentin Uritescu a murit în cursul acestei zile, la vârsta de 81 de ani, fiind internat într-un centru specializat, unde primea îngrijiri. 

”Ni se alătură maestrul Florin Piersic. Vă mulțumesc pentru intervenție. Mi-aș fi dorit să ne auzim în împrejurări mai vesele. Iată că lumea filmului și lumea teatrului a mai pierdut astăzi o stea. Cum ați primit această veste?”, a întrebat moderatoarea Realitatea PLUS, Anca Frumosu. 

”Cum vă numiți, doamnă?”, a întrebat într-un mod neașteptat Florin Piersic. 

”Anca Frumosu”, a răspuns moderatoarea. 


”Oprește-te, Doamne!”
”Anca Frumosu!”, a exclamat Piersic. ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu, aveam succes mai mare decât am avut eu în viața mea. Bravo, mi-a plăcut cum ai vorbit și acum am să îți spun exact ce gândesc eu, bine?”. 

”Vă ascult, domnule Piersic”, a răspuns Frumosu. 

”Oprește-te, Doamne, să îi mai iei dintre noi. Valentin Uritescu? De ce? O minune de om și de artist. L-am avut în emisiunea mea, la Piersic Show. A fost ultima dată când m-am întâlnit față în față cu el. O enciclopedie de teatru era el, cu un umor cu totul și cu totul special. Mai este unul mai puțin la numărătoare. E greu! Am spus mai puțin la numărătoare, pentru că este o melodie, de asta am folosit fraza asta”, a spus Piersic la Realitatea PLUS, afectat de pierderea colegului său de breaslă.

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 18 iun 2022, 17:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience