Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu. Tatăl regretatei artiste a făcut dezvăluiri neașteptate: „Locuința are șase camere”

Data publicării:
Denisa raducu, sursa instagram
Descriere foto: Denisa raducu, sursa instagram

Tatăl Denisei Răducu a dezvăluit ce s-a întâmplat cu vila regretatei artiste, dar și cine a moștenit averea ei.

Au trecut mai bine de cinci ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață. Regretata artistă a fost răpusă de o boală incurabilă. Denisa Răducu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe, iar vestea morții a căzut ca un trăsnet peste totți cei care au iubit-o, dar și peste familia ei. După moartea artistei, mulți s-au întrebat cine a moștenit averea Denisei Răducu, dar și cine a moștenit averea acesteia. 

Într-un interviu recent, tatăl regretatei artistei a declarat ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit fiica sa. Bărbatul a mărturisit că vila i-a rămas moștenire Adelinei, sora artistei, iar acum, după aproape cinci de la moartea Denisei Răducu, aceasta a terminat amenajarea vilei exact cum își dorea fiica lui. 

„Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru playtech.ro.

 

Cât despre averea artistei, se pare că i-a revenit tot surorii acesteia, care a continuat amenajarea casei regretatei artiste, așa cum și-ar fi dorit-o ea. Aceasta ar fi cheltuit pentru casă cel puțin 30.000 de euro, relatează spynews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel