Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă a oferit primele declarații, după ce Brigitte Sfăt a anunțat divorțul dintre cei doi.

Florin Pastramă a oferit primele declarații, după ce Brigitte Sfăt a anunțat faptul că vrea să divorțeze de el. Chiar dacă bruneta, până acum, a lansat tot felul de acuzații la adresa lui și a făcut foarte multe dezvăluiri despre viața de cuplu a celor doi, se pare că fostul partener al acesteia nu vrea să dea prea multe detalii din casă și este extrem de rezervat în declarații. Florin Pastramă nu a dezvăluit nimic concret despre această despărțire și o lasă pe Brigitte să aibă cuvântul.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, pentru Click!

Adevăratul motiv al divorțului dintre cei doi

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte a făcut noi dezvăluiri cu privire la despărțirea dintre ea și Florin Pastramă. Dacă inițial, vedeta a declarat faptul că ea a fost cea care a vrut să se despartă de soțul ei, din cauza faptului că acesta era violent și o punea în tot felul de ipostaze nefavorabile, care îi dăunau  imaginii, acum aceasta spune că altul e motivul. Brigitte le-a scris fanilor pe rețelele de socializare faptul că, fix înainte să împlinească 3 ani de relație cu Florin Pastramă, acesta a ales să o părăsească. Bărbatului nu i-ar fi convenit faptul că bruneta s-a întâlnit cu tatăl copilului ei, unde a purtat o ținută provocatoare. La scurt timp după ce a scris acest text, Brigitte Sfăt l-a șters de pe rețelele de socializare.

”Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Motivul inițial al despărțirii dintre cei doi

Tot Brigitte Sfăt a fost cea care a făcut anunțul despărțirii de soțul ei, în urmă cu ceva timp, după ce a declarat faptul că nu mai poate suporta scandalurile provocate de acesta. Mai mult, la vremea aceea, bruneta spunea chiar și faptul că l-a dat afară din casă pe bărbat și că nu mai vrea să audă de el.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel