Florin Dumitrescu, proba cântarului. Juratul de la „Chefi la cuțite” a slăbit 9 kilograme în doar trei săptămâni. Ce dietă a ținut

Data publicării:
Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” s-a îngrășat foarte mult în ultima perioadă, așa că s-a pus pe slăbit. Ce dietă l-a ajutat să scape de kilogramele în plus. 

Florin Dumitrescu este foarte apreciat de public și se bucură de un succes imens în mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite este de trei săptămâni la dietă și a reușit să dea jos 9 kilograme. Florin Dumitrescu este mândru de rezultat, așa că le-a împărtășit și fanilor de pe Instagram reușita sa. Juratul a ținut celebra sa dietă cu varză, iar acum vrea să se apuce și de sport. 


„9kg in 21 de zile! Gata dieta!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)


„Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci...”, a spus Florin Dumitrescu în urmă cu trei săptpămâni pe Instagram. 


Pentru dieta cu varză trebuie să consumați doar 3 alimente, în mod alternativ. Chef Florin Dumitrescu a spus că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, în următoarele trei zile a consumat orez fiert, iar ultimele trei zile a mâncat doar piept de pui la grătar. Din a zecea zi de regim, vă puteți hrăni cu legume la grătar sau proaspete. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel