Florin Condurățeanu, noi informații despre starea lui Nelu Ploieșteanu: „Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri. Se luptă ca să fie ținut în stare de plutire”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu (Antena Stars), Nelu Ploieșteanu, Foto Facebook
Descriere foto: Florin Condurățeanu (Antena Stars), Nelu Ploieșteanu, Foto Facebook

Florin Condurățeanu a vorbit cu medicii care îl tratează pe Nelu Ploieșteanu și a aflat care este starea de sănătate a artistului.

Nelu Ploieșteanu a fost internat de urgență în spital, cu câteva zile în urmă, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Artistul este infectat cu COVID și inițial a refuzat internarea. Acum este la Terapie Intensivă, unde medicii l-au intubat. 


Jurnalistul Florin Condurățeanu a luat legătura cu medicii care îl tratează pe Nelu Ploieșteanu și spune că veștile despre starea acestuia de sănătate nu sunt deloc bune. 

Nelu Ploieșteanu a refuzat inițial internarea în spital. Artistul nu credea în virusul Covid-19


„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea. Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel