Florin Condurățeanu, devastat de moartea lui Nelu Ploieșteanu: „Să-l pupăm pe suflet și pe uriașul lăutar ce s-a ridicat la Cer”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu (Antena Stars), Nelu Ploieșteanu, Foto Facebook
Descriere foto: Florin Condurățeanu (Antena Stars), Nelu Ploieșteanu, Foto Facebook

Jurnalistul Florin Condurățeanu este îndurerat de vestea morții marelui artist Nelu Ploieșteanu, care s-a stins din viață vineri dimineață, în urma unei lupte crâncene cu nemilorul virus.

Florin Condurățeanu a ținut legătura cu medicii care l-au tratat pe artist, pe toată durata internării acestuia. Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu l-a îndurerat pe jurnalist, care, în semn de omagiu, a recitat recitat câteva dintre versurile melodiei „Sunt vagabondul vieții mele”.

Vă pup pe suflet și să-l pupăm pe suflet și pe uriașul lăutar ce s-a ridicat la Cer. Ce boemă, formdibală, fermecătare și deșteaptă avea România la cârciuma din mahala. Fredonau cântecul ăsta (n.r. Sunt vagabondul vieții mele) trei uriași: Ștefan Iordache, Gigi Dinică și Nelu Ploieșteanu. Cu medicii am vorbit tot timpul și la Antena Stars au fost cele mai veridice știri, din păcate, triste, despre situația lui. Nelu Ploieșteanu era printr-o luptă teribilă ținut în viață doar din aparate”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars.

 

Omul de televiziune spune că medicii de la Floreasca au făcut tot ce au putut și au sperat ca o minune să îl salveze pe artist.

Medicii se luptau să apară poate o minune la Floreasca. Se spera că un miracol poate va întinde și spre Nelu Ploieșteanu. El, un om extraordinar de modest. Țin minte și acum când în pauzele de la Antena Stars ieșea pe scările holului și fuma câte o țigară. Țigara aia care i-a nenorocit plămânii, pentru că Nelu Ploieșteanu, când s-a prezentat cu infecția cu COVID-19, avea plămânii făcuți praf, erau măcinați și mestecați cumpliți de o boală: fibroza pulmonară”, a mai spus jurnalistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel