Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum. Fiului regretatului jurnalist, în lacrimi: Cea mai grea zi din viața mea

Data actualizării: | Data publicării:

Regretatul ziarist Florin Condurățeanu este astăzi condus pe ultimul drum. 

O țară întreagă plânge dispariția lui „Țuțu”, cel care a atins inimile telespectatorilor și ale oamenilor care l-a cunoscut. Un munte de bunătate, ar putea fi descris omul care și-a dedicat întreaga viață meseriei mult iubite. Meserie pe care a adorat-o până la ultima suflare, dorința lui fiind să moară la ziar. 


Țuțu va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu, din Capitală. 

Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist, a vorbit, în lacrimi, despre pierderea tatălui său. Îngenuncheat de durere, acesta a mărturisit că este cea mai grea zo din viața lui și că speră ca sufletul tatălui său să se mai coboare din ceruri, pentru a-i spune o vorbă bună. 

Florin Piersic, devastat de moartea jurnalistului Florin Condurățeanu: „Ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. O să îţi simt lipsa extraordinar”


Îmi este foarte greu. Este cea mai grea zi din viața mea, pentru că, până acum, în zilele în care au fost, știam că mă duc, mă schimb și mă duc și-l văd. De astăzi, de după-amiază încolo, nu o să-l mai văd, dar sper, din tot sufletul ca sufletele noastre să se întâlnească și chiar dacă merg cu mașina, dacă sunt acasă sau cu copiii în parc, el să mai coboare și să-mi mai spună două vorbe. Este foarte important să păstrăm o legătură sufletească, ca între tată și fiu! Țuțu Condurățeanu sper să rămână în amintirea oamenilor cu bunătatea lui și tot ce a transmis întregii țări și mie personal, ca fiu, eu o să transmit mai departe. Nu vreau ca acele sentimente și gânduri și acea bunătate să nu meargă mai departe de acum încolo.”, a declarat Răzvan Condurățeanu la Antena Stars.

Fiul marelui jurnalist a dezvăluit că tatăl său refuza să meargă la medic și își neglija sănătatea, în ciuda faptului că sărea în ajutorul oricărui om aflat la nevoie, el fiind un experimentat jurnalist din zona de sănătate, cu foarte multe relații printre somitățile medicale. 

 

„Și dacă îi era rău, nu recunoștea. Îl vedeați, îți dădeai seama că nu este bine, dar orice simptom nu-l recunoștea. Chiar în ultima zi, când ne-am oprit și i-am zis să facem niște analize și a zis: ”Nu. nu, te rog să mă duci acasă, pentru că vreau să mă întind”. Nu a vrut, nu-i plăcea! El a ajutat oameni, i-a trimis pe toți la spitale, i-a îndreptat să meagră către doctori, dar el niciodată nu a mers către spital. Țuțu a refuzat să meargă la spital, nu s-a gândit niciodată la viață la lui, dar la oameni s-a gândit întotdeauna”, a mai spus fiul marelui jurnalist.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel