Florin Chilian, copilărie dureroasă. A fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi: „Cea mai puternică senzație? Foamea!”

Data publicării:
Sursa foto: Florin Chilian, captură YouTube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Sursa foto: Florin Chilian, captură YouTube/ Damian Drăghici

Florin Chilian a făcut dezvăluiri durerose despre copilărie. Artistul a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi.

Florin Chilian este unul dintre cei mai iubiți artiști. Deși, acum are o carieră de succes, artistul a avut o copilărie grea.  Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a dezvăluit câteva dintre dramele pe care le-a trăit până la vârsta de 55 de ani.

Florin Chilian, copilărie dureroasă

Florun Chilian a povestit că a avut o copilărie grea, marcată de lipsurile financiare, dar și de lipsa tatălui. Părintele său l-a părăsit la o vârstă fragedă, iar cea mai mare dorință a sa era să fie înfiat pentru a avea alături pe cineva căruia să-i spună „tată”. Ulterior, Florin Chilian a ajuns să fie crescut de o familie de bulgari. La ceva timp, părinții adoptivi s-au stins din viață, iar acesta a rămas pe străzi. 

„Știam toate locurile din București unde fac copacii fructe, mergeam să mâncăm. De fapt, mergeam la furat, la propriu, să facem rost de mâncare, eu cu un bun prieten din copilărie, Sile. Am furat o tricicletă la 3 ani.

Cea mai puternică senzație a copilăriei? Foamea! Nu are nici sunet, nici gust, nici miros, dar te rupe-n cap! Tata ne-a părăsit, m-au crescut niște bulgari, apoi s-au prăpădit, așa că am trăit pe străzi. Am crescut prin Dosul Morii, pe unde e Târgul Vitan, apoi în Sălăjan. Visul copilăriei? Să fiu înfiat! Pe cuvânt. Citeam enorm în copilărie, încă de când nu aveam buletin. Ajunsesem să citesc și cărțile în care te învățau cum să speli toaletele', a declarat artistul, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România”

Florin Chilian a povestit că a început să cânte pe la toate pușcăriile din România.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România. În sistemul acesta de recuperare, de reeducare, trebuia să le arăt oamenilor că poate exista și o altă latură. La Tichilești era un copil care avea un timbru vocal extraordinar, cânta manele. Mi-a zis că e acolo fiindcă a furat lănțișorul unei babe, l-a vândut pe 50 de lei, să iasă cu prietena la suc. Am înțeles că acum cântă pe la el prin sat, așa că mi-a urmat sfatul', a adăugat artistul.

„Vali Sterian mi-a dat prima dată șansa de a mă produce pe scenă”

Artistul și-a amintit și momentul în care a debutat în cariera muzicală. Vali Sterian a fost cel care l-a remarcat, iar prima melodie a cântat-o la  chitara celebrului Mircea Baniciu.

„Am mers îmbrăcat în ghips la un concert al domnului Vali Sterian. Ulterior, peste ani, când am lucrat cu el, s-a supărat, inițial, când m-a surprins acordându-i chitara. Dar mi-a dat prima dată șansa de a mă produce pe scenă. Cu ce chitară? Că n-aveam. L-a întrebat pe Mircea Baniciu dacă mi-o împrumută. Și-a fost de acord! Nu mai vedeam nimic în față, eram într-o altă lume, pe scenă. Vali Sterian avea o minte, dacă erai prost, nu puteai sta lângă el!', a mai punctat Florin Chilian pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Mirela Vaida, rețetă specială de cozonac moldovenesc: „Acesta e cozonacul din copilăria mea. Îmi place să fie felia galbenă, mare” / EXCLUSIV

Florin Piersic Junior, confesiuni neașteptate, în urma declarațiilor făcute de tatăl său: "Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel