Florin Piersic Junior, confesiuni neașteptate, în urma declarațiilor făcute de tatăl său: "Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile"

Data publicării:

Florin Piersic Junir a avut o primă reacție, în urma declarațiilor făcute de tatăl său, în cadrul unui podcast. 

În cadrul podcastului „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar, Florin Piersic a vorbit despre relația cu fiul său. Mihai Morar l-a întrebat pe marele actor dacă a avut vreodată un cuvânt de spus în cariera fiului său, maestrul Piersic a afirmat  că ar fi făcut asta. De asemenea, el își contrazice fiul, care a spus că nu au apărut niciodată împreună pe scenă. 

„M-am bucurat de fiecare dată când a apărut, am fost și la spectacolele lui. Eu am avut întotdeauna o mare simpatie și dragoste pentru el pentru că am simțit că el este foarte dăruit pentru meseria asta. Da, am simțit, dar niciodată nu m-am dat cu părerea, decât cu laude, că m-am dus la spectacolele lui și mi-a fost foarte bine. (…) La declarația lui că eu nu m-am întâlnit cu tata niciodată pe scenă, cu toate că el a fost în niște recitaluri de-ale mele în care l-am luat partener cu mine, dar asta a fost așa, ceva trecător, dar mi-a făcut plăcere”, a spus Florin Piersic

Florin Piersic Junor, prima reacție, în urma declarațiilor făcute de tatăl său

„Denise Rifai nu a știut un lucru esențial. Anume că îmi propusesem să fiu sincer, orice m-ar fi întrebat, și să nu ocolesc nici o întrebare. Dacă ar fi știut, poate că întrebările ei ar fi fost mult mai incomode.

Oricum, după această emisiune am fost sunat (aproape imediat) de doi celebri podcast makers. Aveam numerele lor salvate în telefon, așa că n-am răspuns. Libertatea pe care mi-am luat-o în emisiunea Denisei nu se va repeta prea curând. Am multe lucruri de rezolvat, atât în plan profesional cât și personal, și nu cred că e bine să mă opresc din drum ca să văd ce prostie a mai scris vreun tabloid.

Florin Piersic junior: „M-am despărțit definitiv de niște oameni”

Acum, trag o linie groasă (cu markerul negru) și încerc să înțeleg ce mi s-a întâmplat în acest an. Am învățat multe lucruri. Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile. M-am despărțit definitiv de niște oameni, și am întâlnit alții, de care m-am apropiat iremediabil. Am scris (încă) un scenariu de film, poate (încă) unul care nu va ajunge niciodată să devină realitate. Nevermind. M-am bucurat că am putut să scriu din nou. În general, Sonia și Sașa au fost cele două motive de a merge mai departe.

Cu toate că, pe măsură ce eu înaintez în vârstă, cele 24 de ore ale unei zile par să se comprime îngrijorător, trag speranță că o să duc la capăt câteva lucruri frumoase, în 2023.

Încerc să mă prefac că nu există viruși, pandemii, operațiuni militare speciale. Încerc să uit felul în care, chiar acum, supraviețuiesc mulți oameni, fără apă sau curent electric, în frig și disperare. Mergem înainte.

România nu se mai face bine, dar noi mergem înainte. În al doilea comentariu, o să găsiți un link către „Moș Crăciun cu plete dalbe”, în interpretarea Corului Madrigal.

(Explicație: eram în mașină, ascultam Radio România Cultural. Am prins o parte dintr-un interviu cu Veronica Bojescu, o doamnă care, pe vremuri, a făcut parte din celebrul cor. M-au impresionat profund discursul și poveștile ei (probabil că, acum, are undeva în jur de 85 de ani). La un moment dat, interviul s-a întrerupt și a fost difuzat cântecul cu Moș Crăciun. A durat un minut și jumătate. Atât.

Dar mi-a atins cele mai ascunse răni, și mi le-a mângâiat cu putere de vindecare. Repet: un minut și jumătate. Încercați. Brusc, mi-am adus aminte care este, de fapt, adevăratul spirit al Crăciunului. Crăciunul trăit acum foarte mulți ani, alături de mama mea. Crăciunul care nu are legătură nici cu Mariah Carey, nici cu P***i sau C**a-C**a, și nici cu vreo Crăciuniță proaspăt ieșită de la salon sau s*x-shop. E vorba de celălalt Crăciun. Crăciunul uitat. Încercați. Un minut și jumătate)”, este mesajul lui Florin Piersic junior, scris pe contul personal de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel