Florin Călinescu îl atacă pe Fuego: „Cu vestuța aia a lui”. Motivul pentru care nu ar merge niciodată la un concert al artistului

Data publicării:
Florin Călinescu, Fuegă, colaj foto Facebook
Descriere foto: Florin Călinescu, Fuegă, colaj foto Facebook

Florin Călinescu l-a luat în colimator pe artistul Fuego. Juratul de la Românii au talent spune că nu ar merge niciodată la un concert al artistului și că nu înțelege de ce publicul îi adoră. 

Jurații de la Românii au talent au avut un dialog spumos despre Fuego. Florin Călinescu a afirmat că el nu înțelege de ce merg bătrânelele la concertele marelui artist.

 

Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte”

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa.

Apoi, Florin Călinescu a ținut să își expună părerea despre genul muzical cântat de artist și să afirme că nu ar merge niciodată la un concert al acestuia. Mai mult, vedeta a dezvăluit că la un moment dat s-a întâlnit întâmplător cu mama lui Fuego într-un restaurant și că a mințit-o că este fanul fiului său. 


Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!” M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, au discutat jurații la Românii au Talent în cadrul emisiunii de la Pro TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel