Florin Călinescu, diagnosticat cu CANCER de piele: Îţi mănâncă tot ţesutul

Data publicării:
Captură video Youtube/ Românii au Talent
Descriere foto: Captură video Youtube/ Românii au Talent

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu o boală foarte grea, care i-a schimbat destul de mult înfățișarea.

Florin Călinescu a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu cancer de piele, descoperind acest lucru în urma unui consult pe care vedeta l-a făcut cu alt scop. Actorul s-a dus la specialist din cauza faptului că îi apăruse ceva suspect în zona nasului, iar când  a auzit diagnosticul crunt, Florin Călinescu recunoaște că i s-au înmuiat picioarele. În procesul de vindecare a contribuit și faptul că forma de cancer era într-un stadiu incipient, putând fi tratată la timp.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit cancan.

MOTIVUL pentru care Florin Călinescu s-a retras din lumina reflectoarelor

Chiar dacă i-a fost destul de greu să accepte vestea primită, Florin Călinescu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se vindeca de această boală gravă și, spune el, acum este bine. În perioada în care a fost sub tratament, acesta mărturisește că a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, întrucât aspectul lui fizic nu era unul foarte plăcut.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai dezvăluit acesta.

Citește și: Florin Călinescu a răbufnit după ce s-a speculat că a murit. Ce mesaj dur a transmis actorul: „Nu mai citiți toate prostiile”

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel