Florin Busuioc, dezvăluiri inedite despre copilăria sa: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Data publicării:
Sursa foto: Florin Busuioc, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Florin Busuioc, Facebook

Florin Busuioc a făcut dezvăluiri neașteptate din copilărie.

Toată șlumea îl cunoaște pe Florin Busuioc, zis „Busu”, însă puțin știu cum a fost copilăria prezentatorului meteo.  În cadrul unui podcast a povestit cum a reușit să își îndeplinească un vis de la vârsta de 16 ani.

„Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Florin Busuioc a mărturisit că și-a îndeplinit visul de a ajunge la București, de a face Facultatea de Teatru și să ajungă actor.

„Dacă nu faci teatru, ruginești rău de tot. Îți uiți resorturile emoționale, nu mai știi unde să te duci emoțional… dacă n-ai emoție pe scenă, publicul nu simte nimic. Și am făcut foarte rău că m-am lăsat 12 ani de teatru, dar am făcut foarte bine că am revenit”, a mai continuat Florin Busuioc la podcast.

Prezentatorul TV a povestit că a cântărit doar 800 de grame în momentul în care mama sa l-a adus pe lume.

„Eu, în primul rând, am avut 800 de grame la naștere. Ce să mai vorbim? Eram cât o lingură. Nu prematur, la nouă luni m-am născut. Am stat vreo trei luni în spital, în incubatoarele alea din 1962, după care a început copilăria mea de rahitic. Eram vai de viața mea.

Eram cel mai mic copil din Hunedoara, probabil până prin clasa a patra. În clasa a patra am început să fac tenis de masă. Apoi am lăsat ping pong-ul și m-am apucat de volei. Atunci a fost izbucnirea, după care, după trei ani de volei m-am apucat de atletism care a fost benefic pentru mine.

Am fost și la concursuri naționale. Am fost un atlet bun, eram bine. Apoi mi-a venit ideea, mergeam la teatrul lui tata, m-a chemat să joc un rol acolo, am jucat, a fost bine, am luat și un premiu și am zis apoi să dau la teatru. Pe la 16 ani s-a întâmplat”, a mai continuat el, conform sursei citate anterior.

Busu, noi DETALII despre infarctul suferit

Busu s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate în 2018. Actorul a suferit atunci un infarct, chiar după ce a susținut un spectacol, la Craiova. Acesta a fost operat de urgență și, în urma acesteia, i s-a montat un stent la inimă. La câțiva ani după această întâmplare, Busu a vorbit despre acea perioadă grea din viața lui, în podcastul lui Damian Drăghici.

"A fost fumatul, trei pachete pe zi, fumam cele mai tari țigări și oboseala. Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară, acolo aveam toate spectacolele. Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani, care se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina spre Bucureşti la 23, 12 noaptea, ca să ajung la ştirile de dimineaţă, în direct. Nu puteam să dorm în mașină, pentru că stăteam în față să îl ţin de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat la știrile de dimineață, muci eram. Nici nu mai ajungeam acasă.", a declarat Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici.

După infarct, Busu a intrat în comă

"S-au adunat aceste nopți nedormite.  A fost bine totuși că m-a prins cu oameni în jur. Eram la Craiova, nu mai țin minte ziua aia, mi s-a șters complet din memorie. După spectacol am zis că mă duc să fumez o țigară și când m-am întors le-am zis că nu mă simt bine. Era pentru prima dată când eu voiam la spital. După ce am zis asta am căzut.

Şi mi-au făcut resuscitare imediat, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat efectiv! Când am ajuns la C.C. Iliescu, medicul care m-a tratat mi-a zis Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute. După resuscitare am intrat într-o comă destul de nasoală. ", a continuat el.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel