Busu, noi DETALII despre infarctul suferit: Nu mai țin minte ziua aia. Mi s-a șters din memorie

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Busu a dezvăluit noi detalii despre infarctul suferit în 2018.

Busu s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate în 2018. Actorul a suferit atunci un infarct, chiar după ce a susținut un spectacol, la Craiova. Acesta a fost operat de urgență și, în urma acesteia, i s-a montat un stent la inimă. La câțiva ani după această întâmplare, Busu a vorbit despre acea perioadă grea din viața lui, în podcastul lui Damian Drăghici.

"A fost fumatul, trei pachete pe zi, fumam cele mai tari țigări și oboseala. Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară, acolo aveam toate spectacolele. Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani, care se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina spre Bucureşti la 23, 12 noaptea, ca să ajung la ştirile de dimineaţă, în direct. Nu puteam să dorm în mașină, pentru că stăteam în față să îl ţin de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat la știrile de dimineață, muci eram. Nici nu mai ajungeam acasă.", a declarat Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici.

După infarct, Busu a intrat în comă

"S-au adunat aceste nopți nedormite.  A fost bine totuși că m-a prins cu oameni în jur. Eram la Craiova, nu mai țin minte ziua aia, mi s-a șters complet din memorie. După spectacol am zis că mă duc să fumez o țigară și când m-am întors le-am zis că nu mă simt bine. Era pentru prima dată când eu voiam la spital. După ce am zis asta am căzut.

Şi mi-au făcut resuscitare imediat, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat efectiv! Când am ajuns la C.C. Iliescu, medicul care m-a tratat mi-a zis Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute. După resuscitare am intrat într-o comă destul de nasoală. ", a continuat el.

După acest incident grav, prezentatorul s-a lăsat de fumat

Acest infarct l-a determinat pe Busu să se lase de fumat definitiv și, spune el, dacă ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai apuca niciodată.

"Nu m-am speriat! Nu de aia m-am lăsat de fumat! M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia! Doctorul, şeful clinicii, când venea dimineaţa la treabă trecea pe la mine… ce mai faci, ce mai e, nu ştiu ce… vrei să bei o cafea? Da! Şi mă duceam la el şi îmi făceam o cafea, după infarct. Şi zice vrei să fumezi o ţigară? Doamne, nu simt nevoia! Bravo, al meu eşti! Cafea mai beau, dar nu foarte mult, înainte beam 16 cafele. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, nu m-aș mai apuca de fumat." a mai spus Florin Busuioc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel