Florii 2022. Cu cât a ajuns să se vândă peștele proaspăt. Prețuri ȘOC

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

De Florii majoritatea românilor mănâncă pește, dar nu știm dacă în acest an și în criza în care ne aflăm, își mai pot permite oamenii să cumpere un pește proaspăt.

Din câte vedem în hypermarketuri, nu doar carnea de miel a devenit o delicatesă indisponibilă pentru multe persoane din cauza prețului, din urmă, cu prețuri mari se apropie și peștele. Vă prezentăm o listă de prețuri!

Dacă sunteți iubitori de somon, sigur aceste prețuri o să vă șocheze! 

Somonul eviscerat se vinde în hypermarketuri cu 183,00 Lei / 3kg, din cauza acestor prețuri suntem constienți că nu mulți români își pot permite un asemenea pește la masa de Florii. Dar acesta nu este tot, vă aducem la cunoștință că un medalion de somon a ajuns la prețul de 93,90 Lei/ kg.

Facem un calcul pentru o familie formată din 4 membri, iar tuturor să le revină măcar un medalion de somon în farfurie. O masă de Florii cu pește pentru tată familia ajunge undeva la 375,60 Lei. Pentru guvernanți nu este mult, garantăm! Dar pentru cei care trăiesc cu salariul minim și își doresc să mănânce somon, acest lucru devine un vis, de ce? Pentru că oamenii preferă să cumpere un pește congelat și să le rămână bani și pentru un cozonac (alt lux în 2022, din păcate!).

Citește continuarea pe dcbusiness.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel