Floricica Dansatoarea, propunere pentru Laurențiu Reghecampf: „Nu ți-e rușine? Trebuia să mă iei pe mine, nu un copil de 25 de ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Floricica Dansatoarea, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Colaj foto TikTok/Instagram
Descriere foto: Floricica Dansatoarea, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Colaj foto TikTok/Instagram

Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir, s-a revoltat în mediul online, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan și că are o relație cu o femeie mai tânără.

Floricica Dansatoarea a filmat și a postat pe TikTok un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Vestita protestatară are de data aceasta câteva critici la adresa celebrului antrenor, dar și o soluție. Ea spune că i s-a rupt sufletul când a aflat că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan și este extrem de deranjată de faptul că acesta ar avea o relație cu Corina Bilcon, o tânără de 28 de ani care ar fi și însărcinată.
De asemenea, în videoclip Floricica Dansatoarea îl ceartă pe Reghe și spune că ea ar fi fost o partidă bună pentru el, mai ales că sunt de vârstă apropiată.

Anamaria Prodan, DECLARAȚII OFICIALE despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește”

„Domnule Reghe, ți-ai luat româncă care e ca și copilul tău. Nu mă luai pe mine să trăiești cu mine. Că eu sunt domnișoară și am 45 de ani. Bărbatul Anamariei Prodan, nu ți-e rușine? Trebuia să mă iei pe mine, nu un copil de 25 de ani. Te-am crezut om de valoare, domnule Reghe. Te-a ridicat Anamaria Prodan. Pe spatele ei ești ridicat. Ai trei copii, nu ți-e milă de copilașii ăia? Că mie mi s-a rupt sufletul”, a spus Floricica Dansatoarea în videoclipul postat pe TikTok. 

@danirobert

##Reghecampf ##Anamariaprodan ##VIRAL ##FORYOU ##fypシ ##fy

♬ original sound - Dani Robert

 

 

Carmen Harra i-a calculat destinul lui Laurențiu Reghecampf: „Numerologia lui arată că se repetă karma și va trece și prin al treilea divorț”

A vrut să fie mamă surogat pentru copilul Oanei Zăvoranu

În urmă cu 4 ani, Oana Zăvoranu dezvăluia că ia în calcul ideea de a apela la o mamă surogat care să poarte o sarcină în locul ei. Nici bine n-a terminat de zis, că Floricica Dansatoarea s-a și oferit să-i poarte copilul în pântec.

”Doamna Oana, eu nu sunt chiar slăbuţă-slăbuţă dacă credeţi în Dumnezeu, nu trebuie să faceţi ochi verzi! Ştii ce contează? Să fie copilu' sănătos, cum sunt curată la trupul meu, asta contează enorm şi foarte mult. Sunt domnişoară şi n-am avut bărbat la corpul meu. Sunt urâtă, sunt nebună, dar am talent cu suflet curat”, spunea pe atunci Floricica Dansatoarea, la România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel