Florentina Opriș, poveste de dragoste ca în filme. Și-a cunoscut iubitul în trafic: „Am evitat un accident și așa ne-am întâlnit”

Data publicării:

Florentina Opriș se bucură de dragoste și liniște în viața ei. După ani de durere, iubirea a venit din nou pe strada ei, într-un mod atipic. 

De cinci ani, Florentina Opriș trăiește o poveste de dragoste desprinsă parcă din filmele de la Hollywood. Când deja se resemnase cu ideea că va fi mereu singură, după ce și-a pierdut soțul la 43 de ani, vedeta a întâlnit din nou dragostea. 

„Am o relație de cinci ani. E o relație foarte frumoasă. O relație pe care nu am căutat-o, pur și simplu a venit spre mine. Mă bucur de fiecare clipă. Consider că relațiile trebuie să se bazeze pe respect și protecție reciprocă. Mă bucur de o legătură matură, cu un om echilibrat”, mărturisește Florentina Opriș pentru UNICA.RO.

Și-a cunoscut iubitul în trafic

Modul în care și-a cunoscut iubitul este unul neobișnuit, presărând astfel încă o doză de magie în viața vedetei. 


„Ne-am cunoscut în trafic, nu știu dacă întâmplător sau nu, eu consider că în viață ți se întâmplă ceea ce îți este destinat. Am evitat un accident și așa ne-am întâlnit. El activează într-un domeniu diferit și nu avem discuții despre ce fac eu sau ce face el, ci despre starea de bine pe care încercăm să ne-o creăm. În general, cred că despre asta este viața. M-a surprins de prima dată și continuă să o facă și acum”, mărturisește Florentina Opriș pentru UNICA.RO.


Florentina Opriș, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. A rămas văduvă la 43 de ani, după 25 de ani de căsnicie: „Viața mea ar fi fost mult mai seacă dacă nu era el”

Florentina Opriș și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Vedeta a rămas văduvă la 43 de ani, după 25 de ani de căsnicie.

Florentina Opriș este mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o dramă de nedescris. În anul 2012, vedeta avea să treacă prin cel mai crunt moment al vieții sale. Soțul acesteia s-a stins din viață, după o luptă grea cu o maladie rară. Florentina Opriș avea doar 43 de ani atunci şi un fiu de 19, iar momentele care au urmat au fost greu de descris în cuvinte. 

Florentina Opriș, dezvăluiri dureroase despre soțul ei


Recent, Florentina Opriș a fost invitată invitată la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Vedeta a povestit cât de important a fost soțul ei pentru ea, dar și câte lucruri importante a învățat-o de-a lungul căsniciei. Florentina Opriș a recunoscut că ceea ce este astăzi, este datorită regretatului său soț. 

„Dacă sunt ceea ce sunt astăzi, sunt pentru că el m-a iubit și a fost alături de mine. A fost o perioadă incredibilă a vieții mele și mă simt răsfățată pentru că el a fost în viața mea 25 de ani. A fost o perioadă în care eu am crescut și am învățat multe. După ce el a plecat, mi-am dat seama cât de multe am învățat de la el, cât de mult m-a modelat. Eu cred că în mâinile lui am fost ca un lut, pe care știut cum să-l modeleze. A fost ceva predestinat pentru mine, pentru că acum, uitându-mă înapoi, cred că viața mea ar fi fost mult mai seacă dacă nu era el.

Soțul meu era de o frumusețe pe care nu o pot descrie în cuvinte. Sufletul lui era atât de nobil. Când ai un om lângă tine, ai impresia că e normal să fie așa. Abia după ce omul ăla pleacă de lângă tine, așa cum s-a întâmplat cu Sorin, să plece în altă dimensiune, abia atunci îți dai seama de multe lucruri. Îmi dau seama că eu am trăit într-o bulă. Loren, fiul meu, îmi spune de multe ori că am trăit într-o bulă și că lumea nu a fost așa cum am avut-o eu.

El a avut un rol esențial în viața mea și îi sunt recunoscătoare în orice clipă. De curând a fost ziua lui, de fapt ar fi fost. Vorbesc ca și cum am impresia că încă este aici. Nu doar că a fost soțul meu, dar el era un om care, dacă spunea ceva, făcea. Era și dur, dar și tandru, în același timp. Puțină lume înțelege că el a fost iubitul meu, sotul meu, prietenul meu, tată, frate, putea să fie orice. El era cameleonic în tot ceea ce făcea și, cumva, știa cum să treacă de la o stare la alta. ”, a declarat Florentina Opriș, în emisiunea Mi-Th influencer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel