Florence + The Machine interpretează piesa de pe coloana sonoră a filmului "Cruella" / VIDEO

Data publicării:
Cruella de Vil, captura foto Youtube/ sursa Walt Disney Studios
Descriere foto: Cruella de Vil, captura foto Youtube/ sursa Walt Disney Studios

Trupa indie rock Florence + The Machine va interpreta "Call me Cruella", principala piesă de pe coloana sonoră a filmului "Cruella", în care Emma Stone va interpreta maleficul personaj cunoscut din "101 Dalmaţieni". Filmul va fi lansat pe ecrane la 28 mai

Piesa, compusă de Florence Welch, solista trupei britanice, va putea fi auzită din data de 21 mai şi va face parte dintr-un album, produs de Walt Disney Records.

"Unele dintre primele cântece pe care le-am învăţat au fost cântece din filmele Disney. Iar personajele negative aproape întotdeauna câştigă. Să ajut la crearea şi interpretarea unui cântec pentru 'Cruella' este un vis din copilărie pe care mi l-am îndeplinit", a asigurat Florence.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence + The Machine (@florenceandthemachine)

Florence Welch este compozitoarea şi lidera trupei britanice, Florence + The Machine, nominalizată la premiile Grammy. Cele patru albume ale trupei au primit laude din partea criticii şi s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume; trei dintre acestea clasându-se în top 10 al SUA, notează Agerpres. 

 

 

La rândul său, pianistul Nicholas Britell, compozitor al restului coloanei sonore a filmului, a declarat că principala provocare a piesei şi a restului coloanei sonore a filmului "Cruella" a fost de o adapta "la estetica rock sălbatică a anilor 60 şi 70".

"Am înregistrat (...) în studiourile din Abbey Road şi AIR Studios de Londres, fuzionând elementele orchestrale cu ritmuri de chitară electrică, orgă şi baterie", a mărturisit el. 

 

Cruella de Vil revine pe marile ecrane. Când va avea premiera cel mai așteptat film al anului

 

De-a lungul timpului, povestea celor 101 Dalmațieni a cucerit generații întregi, iar acum se va bucura de o nouă versiune. Cruella de Vil a făcut cunoștință cu succesul internațional pentru prima dată în anul 1961, iar de atunci personajul a fost avut parte de mai multe ecranizări. 


Pe 28 mai va avea premiera cel mai așteptat film al anului. Producția cinematografică va prezenta viața Cruellei de Vil înainte de a fi prezentă în același peisaj cu blănoșii. Personajul principal va fi interpretat de Emma Stone, cunoscută pentru rolurile din La La Land, Crazy Stupid Love sau Birdman. Povestea filmului va urmări aventurile personajului negativ în timpul studenției. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel