Flora Năstase va fi operată de urgență. Medicii i-au pus un diagnostic dur: ”Nu m-am simțit deloc bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Flora Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Flora Năstase, sursa facebook

Flora Năstase se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care va ajunge de urgență pe masa de operație.

Flora Năstase trece prin momente delicate, și asta deoarece, în ultima perioadă s-a confruntat cu problemele de sănătate, motiv pentru care va ajunge pe masa de operație. Din păcate, medicii i-au pus un diagnostic dur: hernie hiatală.

”S-au activat niște suferințe de sănătate mai vechi pe care le am, despre care știam și care trebuiau într-un fel remediate, am făcut niște investigații mai neplăcute să spun așa, nu sunt veștile rele, dar trebuie să rezolv ceea ce trebuie de rezolvat, ceea ce presupune o operație.

Da, va trebui să fac o intervenție chirurgicală într-un viitor relativ apropiat, este o suferință mai veche, știam de ea, nu m-am simțit deloc bine în ultimul timp, iar acum se pare că nu prea mai e mult timp și trebuie să fac această intervenție. E cu anestezie generală”, a spus Flora Năstase la Antena Stars.

Flora Năstase a declarat că  diagnosticul este unul benign, însă această intervenție trebuie făcută cât mai repede pentru a scăpa de problema de sănătate care a afectat-o în ultima perioadă.

”E o intervenție benignă, e foarte important să înețelegem care e răul cel mai mare. Am o hernie hatală mare și trebuie să o operez, nu am soluție”, a mai spus Flora Năstase pentru sursa citată.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre numărul operațiilor estetice: „Sunt în cea mai bună variantă a mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel