Bianca Drăgușanu, adevărul despre numărul operațiilor estetice: „Sunt în cea mai bună variantă a mea”

Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a răspuns celei mai arzătoare întrebări de pe buzele fanilor. Câte operații estetice și-a făcut până în prezent? 

Biana Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta investește mult timp, dar și bani în imaginea ei și nu se ferește să recunoască că are multe operații estetice la activ. Blondina își dorește să arate mereu impecabil și ori de câte ori observă că ceva nu este pe placul ei apelează la medicul estetician. Fosta soție a lui Alex Bodi își dorește o intervenție la nivelul buzelor, pentru a le face mai mici. 


„Ea e doctorița mea estetician din Cluj. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Am avut o tentativă să le topesc. Este o substanță care se injectează și voiam o altă formă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.


Biana Drăgușanu are 30 de operații estetice până în prezent și spune că nu se va opri aici, deoarece vrea să fie mereu mulțumită de felul cum arată. Ba mai mult, aceasta susține că nu a încercat niciodată să imite vedetele de le Hollywood, ci și-a dorit să fie originală. 


”Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a spus ea.


Bianca Drăgușanu își dorește să își schimbe și silicoanele, iar cea mai recentă operație la nivelul feței a fost o rinoplastie. Vedeta le-a povestit fanilor că a ajuns din nou pe mâna medicului estetician, deoarece vrea să fie perfectă. Mai exact, blondina și-a făcut câteva retușuri la nivelul feței, însă, potrivit spuselor ei, nu are de gând să se oprească aici.

 

”A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

 

Citește și: 7 celebrități despre care nu credeai că sunt veganeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 iun 2021, 22:33 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play