Flick și-a pus soția la coada vacii. Miss Planet: „Departe de zona mea de confort” / VIDEO

Data publicării:
Denisa Hodișan, foto Instagram
Descriere foto: Denisa Hodișan, foto Instagram

Flick și Denisa Hodișan sunt tot mai populari în mediul online. Proaspeții însurăței au început să își lanseze provocări, pentru a vedea până unde merge încrederea în cuplu. 

Provocarea zile vine de data aceasta de la Flick. Vedeta și-a provocat soția să mulgă o vacă, pentru a vedea dacă își poate depăși limitele de orășeancă. Miss Planet a trecut cu brio peste acest test și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. 

 

„Si uite așa soțul meu m-a ajutat (printr-o provocare) să-mi demonstrez mie că a crede despre mine că nu există în lume lucru pe care să nu-l pot face, nu e doar o părere bună despre mine însămi ci un adevăr! Departe de zona mea de confort (“crescută la oraș”), dar totodata pe poziți Cum m-am descurcat?”, a scris Denisa Hodișan pe Instagram. 

 

Toată scena a fost filmată de Flick și postată pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor care i-au asaltat cu mesaje de felicitări pentru distracția pe care o au în cuplu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel