Flavia Mihășan și-a arătat burtica de gravidă. Cum arată vedeta în luna a cincea de sarcină

Flavia Mihășan, foto Instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, foto Instagram

Flavia Mihășan se apropie cu pași repezi de momentul în care își va cunoaște bebelușul. Însărcinată în cinci luni, vedeta radiază de fericire.

Fosta vecină de la „Neața cu Răzvan și Dani” este însărcinată în luna a cincea.  Vedeta urmează să să devină pentru a doua oară mamă de băiat. 


„Peste câteva luni micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi părinții cei mai norocoși din toată lumea!", anunța Flavia Mihășan în urmă cu 3 luni. 

Ajunsă în luna a cincea de sarcină, vedeta radiază de fericire și stălucește, la propriu. Fosta dansatoare și-a păstrat silueta atletică și doar burtica de gravidă o dă de gol că urmează să devină mămică. 


„Burtică de 5 luni (și un pic) de sarcina. Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut, sunt momente când și uit că sunt însărcinată dar îmi reamintesc rapid după ce lovește bebe de câteva ori!”, a scris Flavia Mihășan, alături de imaginile în care i se observă burtica de gravidă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 01 feb 2021, 11:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience