Flavia Mihășan, prima imagine cu bebelușul. Cum se simte viitoarea mămică

Data publicării:

Flavia Mihășan a împărtășit cu fanii prima fotografie cu bebelușul.

Imediat ce a dat vestea că urmează să devină mamă pentru a doua oară, Flavia a fost bombardată cu o avalanșă de felicitări. Văzând bucuria cu care a fost primită vestea, fosta vecină de la „Neața” a decis să-și țină fanii la curent cu toate etapale prin care trece în sarcină. Astfel că le-a dezvăluit și prima fotografie cu bebelușul, la ecograf. 

„Cel mai important în timpul sarcinii este să fii bine cu tine, să te bucuri de tot ce se întâmplă în următoarele luni și bineînțeles să ai încredere în medicul și în clinica unde alegi că bebelușul să fie urmărit. 
Am fost în vizita la medic, unde l-am văzut pe bebe, unde m-am minunat să-i aud inima batând și unde am aflat că e sănătos și jucãuș. 
Deși sunt la a doua sarcină, tot mă ajuta să ascult informații despre ecografii și importanta lor pe parcursul sarcinii”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Flavia Mihășan trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Marius Moldovan. Cei doi au un băiețel, Carol, în vârstă de 1 an și 5 luni. Vedeta a renunțat la televiziune și a decis să stea acasă cu băiețelul ei pentru a-i oferi dragostea și atenția. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel