Flavia Mihășan a răbufnit: „Remarci și întrebări spectaculos de idioate pe care le primesc în perioada asta”. Stresul prin care trece viitoarea mămică

Data publicării:
Flavia Mihășan, foto Instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, foto Instagram

Flavia Mihășan nu mai suportă să audă sfaturi și critici nesolicitate. Aflată la a doua sarcină, vedeta a răbufnit la adresa celor care își dau cu părerea despre corpul ei.

Flavia Mihășan a anunțat recent că este însărcinată pentru a doua oară. Pe lângă miile de mesaje de felicitări, fosta asistentă Tv s-a trezit și cu un val de critici și de sfaturi de la internăuți. Supărată pe reacția oamenilor, vedeta a ripostat pe rețelele de socializare. 

 

”Remarci și întrebări spectaculos de idioate pe care le primesc în perioada asta: 1. ”Îl faci și pe al treilea?” Pe bune?! Încă sunt însărcinată cu al doilea! 2. ”Wow, ce burtă mică ai...” Așa și?! Nu toate corpurile sunt la fel. Și atâta timp cât eu nu întreb cum era burta ta, nu-mi spune. 3. ”Arăți obosită... nu te odihnești?” Da, așa e, sunt obosită și pentru perioada asta chiar arăt bine. 4. ”Ce păcat, speram să faci o fetiță așa ca tine... aia e, să fie sănătos.” Femeie care spui asta: - Nu ne cunoaștem, părerea ta efectiv nu mă interesează”, a fost mesajul postat de Flavia Mihășan.

După ce a răbufnit pe rețelele de socializare, fosta vecină de la „Neața cu Răzvan și Dani”, a explicat reacția pe care a avut-o. 

„Am făcut asta cu scopul de a trezi un pic și de a face femeile să fie un pic mai îngăduitoare și mai pașnice. (...). Cred că foarte multe dintre ele nici nu-și dau seama că nu sună cel mai prietenos. (...) Ca femeie însărcinată, să treci prin așa schimbări hormonale, ți se pare totul exagerat. Ar trebui ca toată lumea să aibă mult mai multă grijă cu femeile însărcinate, mai ales mamele între ele. Fiecare își crește copii cum simte, asta u înseamnă că e greșit sau bine, înseamnă că e doar diferit. Atât timp cât eu nu cer sau un om nu cere un sfat, nu se așteaptă să primească unul”, a declarat blondina la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel