Fiul Oanei Ioniță nu își dorește să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”. Cu ce rămâne fosta bebelușă după divorțul de Florin Budnaru

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Ionita - Bebelusa, captura video Pro Tv
Descriere foto: Oana Ionita - Bebelusa, captura video Pro Tv

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, se află în plin divorț de Florin Budnaru, tatăl fiului său. 

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit civil în 2013 și au împreună un băiat: pe Maxim, în vârstă de 9 ani. Celebra coregrafă mai are o fiică, dintr-o relație anterioară,  Isabel, în vârstă de 12 ani. În urma divorțului, fiul vedetei a decis că își dorește să locuiască cu tatăl său, în timp ce fiica, Isabel, va rămâne la ea. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Oana Ioniță a vorbit despre regretele pe care le are față de fiul ei, dar și despre cum va fi viața ei d e aici înainte. Vedeta spune că regretă că nu a observat faptul că fiul ei s-a îndepărtat de ea în perioada pandemiei, când ea a continuat să lucreze, astfel că acesta s-a apropiat mai mult de fostul ei soț, de aici și decizia băiatului de a locui cu tatăl său. 


"Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile. Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el(...) Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (...) Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine...Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (...) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat. (...) În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult cu Maxim și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim...De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul...Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig...Am încercat să mă împart...Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate", a declarat Oana Ioniță în emisiunea de la PRO TV. 

Motivul divorțului


Oana Ioniță spune că separarea a avut mai multe otive la bază, însă niciunul dintre acestea nu ar fi infidelitatea.

 "Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva...Au fost foarte multe lucururi, am ajuns la o decizie amândoi, cred că mai mult eu am luat decizia, dar nu mai mergea..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel