Fiul lui Victor Socaciu, gest sfâșietor la căpătâiul regretatului artist. Ce obiect a adus tânărul la priveghiul tatălui său

Data publicării:
Victoraș Socaciu, fiul lui Victor Socaciu, captură Video Antena 3
Descriere foto: Victoraș Socaciu, fiul lui Victor Socaciu, captură Video Antena 3

Victoraș Socaciu, fiul regretatului artist, a mers la Sala Palatului pentru a-și lua adio de la părintele său. 

Victor Socaciu s-a stins din viață, luni, 27 decembrie, în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Sala Palatului. Anunțul a fost făcut de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mare a lui Victor Socaciu. Mâine, sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați astăzi între orele 10:00 - 21:00 în foaierul Sălii Palatului, iar mâine între orele 12:00 - 14:00 la Palatul Parlamentului, întrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății. Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde”, a scris fiica lui Victor Socaciu pe rețelele de socializare.

Victoraș Socaciu, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, a mers și el, devastat de durere, să-și mai vadă tatăl o dată, pentru a-și lua rămas bun. Relația dintre cei doi se deteriorase în ultimii ani, însă dragostea pentru părintele său a rămas aceeași. 

I-a adus tatălui său o chitară

Victoraș Socaciu a mers la privechiul tatălui său însoțit de o domnișoară, îmbrăcată și ea în haine negre. 
Tânărul a așezat o chitară lângă sicriul tatălui său, potrivit Spynews, care relatează că acesta și-a șters lacrimile și, câteva minute bune, a stat fără să se miște, uitându-se în gol, la sicriu. 

 

Victoraș Socaciu și-a anunțat mama că tatăl său nu mai e


Marina Almășan a declarat că a aflat tragica veste de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

 

Marina Almășan, acuzații pentru soția lui Victor Socaciu

"Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire", a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

Victor Socaciu va fi înmormântat joi

Joi, 30 decembrie, Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu, în județul Prahova, conform dorinței artistului, care a locuit alături de familia sa în acea zonă, în ultimii 10 ani.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel