Fiul lui Theo Rose, diagnosticat cu gripa A și Salmonella, în doar două luni de zile: „Ți se rupe inima”

Data publicării:

 Theo Rosea dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul său, Sasha.

Theo Rose trăiește din plin viața de mămică, cu toate provocările, dar și lucrurile frumoase pe care aceasta le aduce. Chiar dacă este destul de discretă când vine vorba de copilul său și a lui Anghel Damian, căruia nu vrea încă să-i dezvăluie fața pe rețelele de socializare, vedeta își mai ține fanii la curent cu diferite situații pe care le experimentează, de când a adus pe lume primul său copil.

Astfel, se pare că ultima perioadă nu a fost deloc una favorabilă pentru cei doi părinți, întrucât micuțul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Aceste lucruri s-au întâmplat în contextul în care solista spune că e foarte atentă la alimentația lui și la locurile în care îl expune. 

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el Salmonela nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.”, a început vedeta să le dezvăluie fanilor pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: „Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Problemele de sănătate cu care se confruntă fiul lui Theo Rose

După ce s-a vindecat de cele enumerate mai sus, fiul artistei a contactat un nou virus, lucru care i-a făcut pe cei doi părinți să ajungă cu el de urgență la spital. Cu toate acestea, vedeta se consideră a fi totuși o mămică norocoasă, întrucât micuțul nu-și manifestă foarte rău aceste stări și simptome, spre deosebire de alți copii.

„La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi pentru el, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate. , a mărturisit Theo Rose, în mediul online.”, a continuat aceasta.

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel