Fiul lui Kamara, din nou pe masa de operație. Leon va fi supus unei intervenții pentru a opta oară: ”Altfel se strâmbă oasele”

Data publicării:
Kamara, foto instagram
Descriere foto: Kamara, foto instagram

Leon, fiul lui Kamara, va ajunge pentru a opta oară pe masa de operație. Artistul a povestit care este starea micuțului.

Kamara luptă în fiecare zi pentru sănătatea fiului său. După ce Leon a fost  supus la șapte intervenții, acum micuțul urmează să facă cea dea opta intervenție. Artistul a declarat că în luna septembrie cel mic va ajunge iar pe mâna medicilor, deoarece s-au strâns toți banii necesari pentru intervenție. După fiecare puseu de creștere Leon trebuie să fie operat, asta deoarece, în caz contrar oasele sale se vor strâmba.

”O să facem o operație în septembrie. Am făcut și un turneu al artiștilor, unde au participat foarte multe vedete, s-au mobilizat toți. Am reușit sa adunăm pentru operația din septembrie, însă sunt operații care se repetă la 8 luni. Leon a trecut prin 7 operații și vor mai urma. El la fiecare puseu de creștere trebuie să fie operat, că altfel se strâmbă oasele. Când era mai mic nu părea să fie atât de spastic, dar ușor crescând am văzut că nu mai poate să țină mâna dreaptă pentru că oasele creșteau și mușchii rămâneau scurți”, a spus Kamara la Antena Stars.

Inițial, intervenția era programată în luna mai, dar din cauza pandemiei s-a amânat pentru începutul toamnei, când aceștia vor pleca în străinătate. Deși a recunoscut că are mari emoții pentru fiul său, știe că acesta este puternic și că va trece cu bine peste orice obstacol.

”Acum a fost să fie așa și din cauza pandemiei, trebuia să facem operația în mai, plus că trebuia să vină doctorul în România și a venit în mai și am fost în Timișoara unde l-a evaluat. L-a recunoscut Leon imediat când l-a văzut”, a mai spus Kamara la Star Matinal.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, prima fotografie împreună după ce au divorțat: „În formulă completă” / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel