Oana Roman și Marius Elisei, prima fotografie împreună după ce au divorțat: „În formulă completă” / FOTO

Data publicării:
Marius Elisei, sursa facebook
Descriere foto: Marius Elisei, sursa facebook

Oana Roman și Marius Elisei s-au fotografiat pentru prima dată împreună, după ce au divorțat.

Oana Roman și Marius Elisei continuă să își surprindă fanii tot mai mult pe zi ce trece. Recent, vedeta a postat prima fotografie alături de fostul ei soț, Marius Elisei, după ce au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi au mers împreună cu fiica lor la un parc de distracție. Potrivit spuselor Oanei Roman, Isabela s-a bucurat enorm să îi aibă aproape pe ambii părinți.

Cu toate astea, atenția fanilor a fost îndreptată către cei doi foști soți, care stăteau extrem de aproape unul de celălalt, , lucru ce i-a bucurat enorm pe admiratorii ce speră la împăcarea lor.

În dreptul fotografiei cu pricina, Oana Roman a precizat faptul că a fost la un eveniment în parc alături de Marius Elisei și fiica lor și că s-au bucurat să fie în  „formulă completă”.

„Ieri am fost în formula completa la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericita sa ne aiba împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă!@eliseimarius”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram, dându-i și tag fostului soț, Marius Elisei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

 

 Marius Elisei speră la o împăcare cu Oana Roman

 

Recent, Marius Elisei a mărturisit că a iubit-o și o va iubi în continuare pe Oana Roman și că face gesturi romantice pentru aceasta, deoarece  încă „are ceva pentru ea”.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel