Fiul lui Enzo Ferrari s-a căsătorit în secret cu o româncă. Cine este Romina Gingașu

Data actualizării: | Data publicării:

Fiul lui Enzo Ferrari a divorţat de prima lui soţie și și-a unit destinul în secret cu Romina Gingașu, o tânără româncă.

Piero Lardo Ferrari este fiul fondatorului companiei Ferrari, iar la cei 76 de ani ai săi se poate bucura de un adevărat imperiu financiar.


Moștenitorul Ferrari se mândrește cu o avere de 4,5 miliarde de dolari.

Nu doar averea este motivul de mândriei. Recent, bărbatul s-a căsătorit în secret cu Romina Gingașu, o tânără româncă, extrem de frumoasă.


Cei doi s-au cunoscut în 2016, când Romina încerca să-i vândă un avion. A fost dragoste la prima vedere, cei doi găsind o mulțime de lucruri în comun. 

 

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avionul Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreţinut cu fostul mare campion F1 şi au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziţionase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviaţia şi ingineria. Din acea zi au rămas nedespărţiţi”, a declarat un apropiat pentru cancan.ro.


Singura problemă, moștenitorul Ferarri era căsătorit la acea vreme cu prima lui soție, Floriana Nalin.


În 2019, Piero divorțează, după 50 de ani de căsnicie, și rămâne liber pentru a-și trăi iubirea alături de Romina. 

 

 

Cei doi și-au oficializat relația abia anul acesta, în mare secret

 


Nunta a fost una extrem de intimă și a luat prin surprindere pe toată lumea. Invitații au fost anunțați că este vorba de un alt eveniment, iar la fața locului au aflat că este vorba de ceremonia de căsătorie a miliardarului cu frumoasa româncă. 

Petrecerea a avut loc în Capri, la renumitul restaurant Canzone del Mare, iar celebrul artist Al Bano - după a cărui soţie, Romina, a fost botezată însăşi Romina Gingaşu, s-a ocupat de întreținerea atmosferei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel