Fiul lui Dragoș Bucur a fost OPERAT. Ce s-a întâmplat cu mezinul familiei: "O intervenție chirurgicală complicată"

Data publicării:
Descriere foto: Dragoș Bucur, sursa foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Dragoș Bucur, sursa foto Facebook

Fiul cuplului  Dana Nălbaru - Dragoș Bucur a fost supus unei intervenții chirurgicale. 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru foarmează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 16 ani și au împreună trei copii. Recent, mezinul familiei a fost supus unei intervenții chirurgicale. În cadrul unei campanii umanitare, Dragoș Bucur și soția sa au vorbit despre momentele dificile prin care a fost nevoit să treacă Kadri.

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele', a scris solista pe Instagram, despre operația la care a fost supus fiul lor.

Luna trecută, mezinul familiei a fost operat. Actorul și Dana Nălbaru au povestit că medicii le-au spus că băiețelul lor o să intre în operație la 5 dimineața.

„Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești', spune Dragoș Bucur în videoclipul campaniei.

„Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută', a completat Dana Nălbaru.

 

În urmă cu 19 ani, Dragoș Bucur a primit o lovitură grea de la viață:

 

Actorul a fost diagnosticat în anul 2002 cu diabet, iar viața lui s-a schimbat radical din acel moment. 

 

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, declara Dragoș Bucur în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Anamaria Prodan, prima REACȚIE după ce a fost dată în JUDECATĂ de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: Singurul lucru pe care i l-am cerut...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel