Anamaria Prodan, prima REACȚIE după ce a fost dată în JUDECATĂ de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: Singurul lucru pe care i l-am cerut...

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram

Anamaria Prodan a avut o primă reacție, după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată. 

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure. Cei doi se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit, iată că divorțul dintre impresară și antrenor a luat o nouă întorsătură. Potrivit spynews.ro, Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, însă momentan nu se știe care este motivul. Corina Caciuc nu s-a mai abținut de data aceasta, astfel că și-a acompaniat partenerul de viață în această decizie.  Se pare, totuși, că motivul ar fi faptul că Anamaria Prodan a adresat de nenumărate ori cuvinte dure la adresa celor doi, defăimându-le astfel imaginea, astfel că aceștia i-au cerut daune morale.

Impresara ar trebui să se prezinte pentru prima dată în fața judecătorilor pe data de 7 aprilie 2022.

Cum a reacționat Anamaria Prodan

După ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție. Vedeta a mărturisit că avocatul ei se va ocupa de tot și că ea este prea ocupată ca să își bată capul cu această situație. 

'Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. 'Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul', a spus ea pentru FANATIK.

Totodată, Anamaria Prodan a ținut să lanseze un atac la adresa Corinei Caciuc. Impresara susține în contintinuare că Laurențiu Reghecampf nu vrea să își viziteze fiul.

'Nu a avut voie până acum. Are voie să facă ședințe foto, să cumpere daruri scumpe, să care de acasă ce poate. (…) Bine că am cel mai înțelept băiețel de pe pământ! Probabil că o să-l vadă la tv când o să ajungă mare fotbalist și o să se gândească ce fel de bărbat a fost… Și ce tată! Deci nu ne interesează Reghe, amanta sau lumea lui', a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel