Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit. Anunțul cutremurător făcut de fotbalist: „E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți!”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriquez
Descriere foto: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriquez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt devastați de durere, după ce unul dintre gemenii lor a murit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec pin momente de coșmar, după ce unul dintre gemeni a decedat. Partenera fotbalistului era însărcinată cu un băiat și o fată. Din nefericire, băiatul s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. 

Vestea cutremurătoare a fost făcută de către Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Fotbalistul și partenera sa sunt în stare de șoc și au cerut tuturor să le respecte intimitatea în aceste momente grele. 

 Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei a murit

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Citește și: Narcisa, DEVASTATĂ de durere după ce tatăl său a decedat chiar în Duminica Floriilor: „A murit fără lumânare”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel