Fiul lui Cristian Țopescu vorbește despre tatăl și sora sa, Cristina Țopescu: „Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un om așa”

Data actualizării: | Data publicării:
Sebastian Țopescu, foto Instagram
Descriere foto: Sebastian Țopescu, foto Instagram

Sebastian Țopescu a vorbit despre familia sa. Fiind unul dintre cei mai tineri realizatori de emisiune din showbizul românesc. Sebastian a contemplat la învățăturile predate în familie.

Sebastian Țopescu este unul dintre cei mai tineri realizatori de emisiune din media românească. Acesta are un proiect în cadrul TVR, iar primul sezon s-a încheiat cu succes. În cadrul unui interviu, protagonistul a vorbit și despre tatăl său, cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, care, din păcate, nu se mai află printre noi astăzi.

Tatăl i-a analizat calitățile

Tatăl lui Sebastian și-a dorit ca fiul său să lucreze în televiziune. L-a văzut că are un mod de a vorbi rapid, detaliu ce se potrivește meseriei de comentator.

„Eram mic, nu prea l-am prins, el era foarte bătrân, de atunci, avea vreo 90 de ani. Dar, era foarte glumeț, îmi spunea că vrea să mă vadă mergând, apoi că vrea să mă vadă că termin și facultatea. Nu știu cum ar fi trăit atât, poate prin Coreea. Cu el semănăm toți din familie, cu fruntea asta lată, mare cât un televizor. Se zice că fruntea lată e de om deștept, se pare că ne-a dat la toți. Și eu am făcut călărie de performanță, vreme de cinci ani, dar și tatăl meu. Iar faptul că, la simularea pentru Evaluarea Națională 2023, elevii au avut de analizat un text chiar din cartea bunicului meu, numită ”30 de ani în șa”, scrisă de el în 1974, chiar mi se pare un lucru frumos și onorant”, a declarat Sebastian Țopescu, pentru Playtech Știri.

A învățat din familie

Acesta a învățat multe lecții din interiorul familiei. Un exemplu este sora sa, de la care a învățat ce este sensibilitatea și empatia.

„De la sora mea, Cristina, am învățat empatia, ea era cel mai empatic și mai sensibil om pe care l-am cunoscut. Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un om atât de sensibil, de la ea am învățat și dragostea pentru animale. Dar și cu fratele meu Cristi mă înțeleg foarte bine, el m-a făcut unchi, la vârsta de 14 ani, avem o relație foarte bună”, a mai adăugat Sebastian, pentru Playtech Știri.

Vezi și: Sebastian Țopescu vrea să revoluționeze divertismentul din România: „Putem să arătăm o media complet umană”

O media românească fără scandal- între vis și realitate?

Unul dintre visurile tânărului realizator era să fie preot, pe lângă soldat, gunoier sau patinator artistic de performanță. Sursa acestei dorințe nu o cunoaște, de aceea se miră și el de acest vis pe care îl avea în copilărie. Cu toate acestea, el pune accent pe schimbarea României  din rădăcini, deși a avut ocazia să plece în afara granițelor.

„Visul meu când eram mic era să fiu preot, nu știu de ce, dar asta e prima pe care mi-o amintesc, și cred că părinții mei nu și-ar fi așteptat niciodată să lucrez în media României. De la 15 ani de când am plecat să lucrez în străinătate, nu credeam că am să mă mai întorc vreodată, dar când s-a ivit un proiect așa frumos și o oportunitate de a aduce umanitate în media țării în care m-am născut am zis „hai să facem, hai să arătăm poveștile oamenilor și hai să arătăm că putem să arătăm o media complet umană”. nu trebuie să existe scandal, nu trebuie să existe prea multă bucurie, ci doar cum e omul în sine. Mă bucur că, simt eu, am reușit să fac asta din primul sezon și sper că, în viitoarele sezoane, să fie și mai uman, și mai aproape de oameni.”, ne-a spus tânărul.

A descoperit umanitatea

De asemenea, realizatorul de la TVR transmite că a cunoscut experiențe de viață inedite prin prisma invitaților pe care i-a avut în cadrul emisiunii sale. De aceea, esența pe care o caută pare, cel puțin, că îi aduce succesul mult căutat.

„Descopăr ce mi-am dorit să descopăr, de fapt, care este umanitatea din spatele fiecărui om, pentru că, asta am spus-o de foarte mute ori, circumstanțele, adică lucrurile prin care noi trecem sunt niște lucruri circumstanțiale. Esența pe care ne-o dorim noi este umanitatea și să vedem un om care își trăiește visul pentru prima dată, cu greutăți, cu lucrurile ușoare, cu tot ce implică trăirea unui vis. Eu personal, am învățat lucrul ăsta, în viață este important să iei totul cu o doză de umor și să continui să visezi mare pentru că din visurile noastre se face viitorul.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel