Fiul lui Alexandru Arșinel, primele declarații, după ce s-a spus că actorul nu a fost îngrijit: ”Nu-i adevarat că e în stare gravă”

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Cristian Arșinel a dezvăluit noi detalii cu privire la starea de sănătate a tatălui său.

Veștile cum că starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat foarte tare în ultima vreme i-a îngrijorat atât pe apropiații actorului, cât și pe fanii acestuia. Artistul era internat într-un azil de bătrâni specializat pe problemele cu care el se confruntă în prezent, când, dintr-o dată, s-a simțit rău, motiv pentru care personalul a fost nevoit să apeleze de urgență la ajutorul medicilor. De atunci, Alexandru Arșinel este internat în spital, iar familia sa nu a mai oferit niciun punct de vedere, cu privire la starea sa de sănătate. În schimb, în mediul online, au circulat tot felul de zvonuri, potrivit cărora actorul s-ar afla într-o stare foarte gravă. Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai acestuia, a reacționat după cele auzite și a spus faptul că tatăl lui este bine, iar tot ce-și dorește familia sa în aceasta perioadă este să aibă parte de liniște.

,,Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus Cristina Arșinel potrivit playtech.

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a fost internat în urmă cu câteva zile la spital

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital recent, după ce starea de sănătate a marelui actor a devenit din nou instabilă. Acesta se afla la căminul de bătrâni când a prezentat anumite simptome care i-au îngrijorat destul de tare pe cei care-l îngrijesc. Potrivit Fanatik, diagnosticul pe care Alexandru Arșinel l-a primit ulterior este unul destul de îngrijorător, întrucât se pare că acesta ar suferi de aritmie cardiacă. Cel mai grav lucru care se poate desprinde de la această boală este atacul de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită. Bogdan Arșinel, fiului îndrăgitului actor a oferit primele informații despre starea de sănătate a tatălui său și, potrivit bărbatului, acesta va rămâne internat pentru câteva zile.

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi.”, a declarat Bogdan Arșinel pentru sursa citată anterior.

Alexandru Arșinel, uitat de colegii de breaslă: ”Nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”. Actorul nu se mai poate deplasa singur

”Tata nu se mai poate deplasa”

În urmă cu puțin timp, fiul actorului a dat noi informații cu privire la starea de sănătate a tatălui său, spunând, de asemenea, și de ce familia acestuia a luat decizia de a-l interna într-un centru special destinat problemelor locomotorii. Așadar, se pare că marele actor nu se mai poate deplasa deloc singur, toate aceste probleme venind ca un cumul de factori asupra sa.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, spunea fiul actorului, potrivit impact.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 aug 2022, 14:29 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play