Dana Nălbaru își pregătește fiul pentru intrarea la facultate, la doar 7 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală: „Nu are nevoie”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Nălbaru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Nălbaru

Dana Nălbaru a dezvăluit detalii neașteptate despre fiul său. Kadri ar fi un copil total neobișnuit. „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână”.

Dana Nălbaru, celebra solistă, are trei copii împreună cu partenerul său, Dragoș Bucur. După anunțul în urma căruia anunțat că s-a pocăit, vedeta vorbește despre fiul său, Kadri, care, potrivit solistei, ar fi un copil atipic. Mai mult de atât, băiatul nu a fost niciodată dus la școală deoarece mama sa practică homeschooling, o metodă modernă de educare a copilului care implică neînscrierea acestuia la o școală. Ea susține că nu are nevoie, oricum, să meargă la o școală normală deoarece capacitățile sale ar fi superioare materiilor predate.

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.” , conform Viva.

Deși ar fi un „geniu”, nu uită de distracție

Vedeta a continuat și a mai completat pentru descrierea fiului său că, Kadri, asimilează foarte repede informațiile primite. El, la nici șase ani, a reușit să înțeleagă materiile de bază în ale chimiei. În același timp, Dana Nălbaru mai spune că fiul ei știe să se distreze, nefiind eclipsată această latură, de multe ori necesară în dezvoltarea sănătoasă a unui copil. În final, vedeta nu știe ce cărți ar citi Kadri și nu trebuie să repete de două ori ca micuțul să asculte ce are de făcut.

„E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a dezvăluit Dana Nălbaru, potrivit sursei menționate.

„Nu e autist, e selectiv cu oamenii”

Nu este prima oară când solsita își laudă copilul. Ea, cu alte ocazii, a mai vorbit pe acest subiect, spunând că la șase ani fiul său citea, deja, o carte pe zi.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a spus Dana Nălbaru, notează Click.

Mai mult, ea afirmă despre Kadri că e mult mai avansat decât nivelul de educație al copiilor de vârsta lui și că nu îi place să frecventeze locuri aglomerate.

”Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”,  a mai mărturisit fosta solistă, conform sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel