Fiul Andreei Mantea, dorință imposibilă. Ce îi cere David lui Klaus Iohannis

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, foto Instagram

Andreea Mantea se confrună cu o situație delicată. Fiul acesteia, David, în vârstă de 5 ani, o imploră, cu lacrimi în ochi, să îl sune pe președintele României pentru a-i aduce prietenul înapoi. 

 

“Sună-l pe președinte și spune-i să-l aducă pe Stinky”, a mărturisit fiul vedetei pe înregistrarea publicată de aceasta pe Instagram Stories.

Cu lacrimi în ochi, copilul își roagă mama să îl sune pe președinte pentru a-l aduce înapoi pe Stinky. Din păcate nimeni nu îi poate îndeplini dorința micuțului David. Stinky a fost câinele familiei și a murit în urmă cu trei ani.


Cu durere în suflet, Andreea mantea a încercat să îi aline suferința băiețelului dar și să îi explice că nimeni nu îl mai poate aduce înapoi pe Stinky, că acesta este la Dumnezeu, la fel ca toate ființele care mor. 

Întreaga discuție a fost filmată de prezentatoarea Tv și postată pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie cu patrupedul Stinky, un Husky. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel