Fiul Adelei Popescu a stabilit ce nume va purta cel de-al treilea copil: „A zis că e batut în cuie”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au primit o propunere de nume pentru cel de-al treilea copil. Ce părere are prezentatoarea TV despre ideea fiului ei?

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi vor avea tot un băiat, iar acum că a mai rămas foarte puțin timp până la marea întâlnire, caută un nume pentru bebeluș. Noroc că au parte de un ajutor de nădejde din partea fiului lor. Alexandru le-a făcut o propunere tare interesantă celor doi, iar Adela nu s-a putut abține și le-a împărtășit și fanilor de pe rețelele de socializare ideea fiului ei. 


”Gata, stăm liniștiți. Ne-a anuntat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frațiorul lui. ALADIN. Aladin Vâlcan. Și a zis că e batut în cuie. Acum nu-i mai rămâne bebelușului decât să fie fin.


Ce sa vă zic, dintr-odata, "Avionel" , prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super.”, a spus Adela Popescu pe Instagram.


Adela Popescu nu se poate hotărî asupra unui nume, dar își dorește să înceapă tot cu „A”. Alexandru a venit și în trecut cu o propunere extrem de inedită pentru numele bebelușului. Conversația amuzantă dintre Adela Popescu și fiul cel mare a fost dezvăluită chiar de vedetă pe pagina de Instagram.


VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.


-VIONEL?! De ce, Alexandru?


-Pentru că seamănă cu o șopârlă.


-Super, zic.


Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.


-Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 

"Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei, sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton.

Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem.  (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a spus Adela Popescu la ProTv.

 

Citește și: Adela Popescu, certată de o mămică în parc. De la ce a pornit acest incident: „Mă enervează cât de amabilă am fost”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel