Adela Popescu, certată de o mămică în parc. De la ce a pornit acest incident: „Mă enervează cât de amabilă am fost”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu a avut parte de un incident neplăcut, în timp ce se afla în parc alături de cei doi băieței.

Adela Poescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Pe lângă cariera de succes, aceasta se mândrește și cu o familie minunată. Vedeta este mămică a doi băieți ș în curând îl va aduce pe lume și pe mezinul familiei. La scurt timp după ce a aflat că este însărvinată, Adela Popescu a decis să ia o pauză de la viața profesională și s-a dedicat pregătirilor pentru nașterea micuțului ei, dar și creșterii celor doi băieței pe care îi are, Alexandru și Andrei.

Astfel, vedeta a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în parc alături de cei doi copii, însă a avut parte de un eveniment neplăcut. Mai exact, Adela Popescu s-a luat la ceartă cu o mămică, după ce aceasta a țipat la băiețeul ei pe motiv că acesta ar fi vorbit prea tare.

„La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asat, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Vedeta nu a putut rezista, astfel că a intervenit pentru băiețelul ei. Aceasta și-a cerut scuze și a plecat cu copiii în alt loc.

„Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (...) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. după ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel