Finala Vocea României. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru 100.000 de euro

Data publicării:

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! În această seară, de la 20:30, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. 

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla`s  Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști. 

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă, seriozitate și cu dorința de a fi Vocea României sezonul 10. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală. 

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! 

 

În această seară, în finala Vocea României, Daniel Pavel va anunța data de lansare Survivor 2023!

 

Cel mai așteptat show este tot mai aproape de revenire! Momentul în care Daniel Pavel va anunța startul celei mai puternice competiții din lume începe să se vadă. Survivor România revine la PRO TV cu un sezon mai tare ca niciodată. Iar toți cei de acasă au o singură întrebare: când va fi difuzată prima ediție din 2023? Răspunsul îl va oferi chiar în această seară prezentatorul formatului care a scris istorie în întreaga lume.

În doar câteva ore, de la 20:30, în finala Vocea României se vor confrunta patru concurenți pentru primul loc și premiul de 100.000 de euro. Pe lângă miza intensă și duelul vocilor, Daniel Pavel va fi invitatul special și îi va anunța pe telespectatori data de începere a noului sezon!

Înainte de a anunța data de lansare a Survivor România, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: ”Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții și că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră și sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start. Până atunci a mai rămas puțin, iar în această seară, în finala show-ului Vocea României vă voi da vestea cea mare. Ne vedem în doar câteva ore pentru a vă spune când va începe cel mai puternic reality show”.

12 Faimoși. 12 Războinici. 2 triburi pregătite de luptă. O confruntare unică în lume. Lupta se apropie. Oare cine va merge până la final?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel