Filmul românesc potrivit pentru fiecare Zodie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Suntem deja la finalul verii, mai avem câteva zile de vacanță, le putem petrece delectându-ne cu un film românesc vechi. Ne-am gândit la o listă cu cele mai îndrăgite producții românești și la energia zodiilor care s-ar potrivi cu acestea. Iată ce a ieșit.

Disclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare, pentru a ne aminti de filmele românești pe care le-am vizionat, de personajele pe care le-am iubit, sau din contră le-am detestat. De ce am putea face analogii între zodii și filme? Pentru a ne putea bucura de anumite trăsături ale zodiilor. Desigur că acestea nu se potrivesc tuturor, iar asta pentru că nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme! 

Iată care ar putea fi filmul potrivit energiei Zodiei tale!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecilor li s-ar potrivi filmul „Drumul oaselor”, aflat pe locul 15 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile. Conține acțiune, motivație, pericol, mister, secrete și o fugă continuă pentru a scoate din Muntenia o comoară rămasă de la Tudor Vladimirescu, comoară pe care eroii doresc să o vândă ca să poată face o revoluție. 

Taur/ Ascendent în Taur

„Nea Mărin miliardar” are ingredientele care te duc cu gândul la energia Taurilor, adică despre ce vorbim? O servietă plină cu bani sau o servietă în care se află brânză și praz? Situații hazlii și locuri extrem de frumoase, inclusiv un miliardar la noi la țară. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni și personalitățile lor curioase și mult-fațetate s-ar potrivi filmul „Astă seară dansăm în familie” care prezintă povestea a doi bărbați care își asumă diverse identități în încercarea de a cuceri domnițe dornice să se căsătorească și să dea și ceva bani în schimbul logodnei. 

Rac/ Ascendent în Rac

Povestea a doi îndrăgostiți, Alexandru și Ioana, li s-ar potrivi nativilor cu marcaj de Rac. Cei doi protagoniști joacă în filmul lansat în 1985, „Declarație de dragoste”. Sigur că povestea acestora nu este doar emoționantă, ci se „zbate” în medii sociale diferite și implică probleme intense de familie, mai ales că mama lui Alexandru nu e de acord cu Ioana. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel