Filmul cu Micutzu în care nu vei auzi înjurături. Victoria Raileanu: „A vrut să arate că se poate face comedie românească fără să vorbim urât”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Victoria Raileanu vine cu detalii inedite despre comedia Klaus & Barosso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu. 

Victoria Raileanu a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde vorbit despre comedia Klaus & Barroso, în care joacă un rol extrem de picant: Vera, soția unui patron de bar. 

VIDEO:

 

 

Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, ce va avea premiera pe 16 ianuarie 2024. 

 „Aș vrea să te întreb, nu știu dacă poți să dai un asemenea spoiler, dar toată lumea la filmul Taximetriști, în care ați colaborat  majoritatea actorilor și specialiștilor din această echipă, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă Micutzu va înjura. În Klaus și Barroso ce se întâmplă?”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 


„Pot să spun asta și nu dau un spoiler. Este un film în care nu vorbim urât. Chiar Micutzu a spus că a vrut să arate că se poate face comedie românească fără să vorbim urât, fără să tragem la înjurături, ca să stoarcem niște râsete. Și chiar se poate. 
Chiar cred că ne-a ieșit un film foarte drăguț. Drăguț e un cuvânt pe care eu îl  folosesc ca să exprime ceva foarte mișto. În filmul ăsta nu există (n.r. înjurături) Poate una-două, dar sunt taxate atunci când se folosesc una-două de fiecare dată”, a declarat Victoria Raileanu, în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

 

VEZI ȘI: Victoria Raileanu, cea mai importantă lecție pentru fiul ei: „Asta aș vrea să nu uite” / VIDEO

 

Micutzu și Adrian Nicolae, frații buclucași din Klaus și Barroso

 

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților care sunt o adunătură colorată de corporatiști (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).
Din distribuție mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.

 


Vera (Victoria Raileanu): Vera este soția patronului, o femeie atrăgătoare și competentă. Evenimente neprevăzute din viața personală o fac să-și reevalueze planurile de viitor.


„Este vorba despre doi frați, respectiv Cosmin Micuțu și Adrian Nicolae, care vor să dea o petrecere într-un bar care nu este al lor. Dau până la urmă această petrecere și bineînțeles că pe parcursul petrecerii, ca în orice poveste, ca în orice film, apar încurcături, apar tot felul de personaje mai colorate. 

Vezi personajul meu: ceva de genul ăsta n-am mai jucat până acum și nu știu când o să mai joc așa un personaj colorat și alte personaje pe lângă personajul Vera, pe care-l joc eu, și încurcă practic povestea și îi încurcă pe băieții ăștia. Bineînțeles că nu le merge așa cum și-ar dori ei să meargă seara respectivă. 


Vera e un personaj foarte opus mie. Mie de asta îmi și place să lucrez atât de mult cu Bogdan Theodor Olteanu, cu care am colaborat la mai multe proiecte deja până acum. 
Că el nu ține cont neapărat de faptul că ar considera că ți se potrivește rolul respectiv sau nu din punct de vedere fizic sau al calităților, al personalității și pur și simplu îți de rolul ăsta și are încredere că o să-l faci și o să iasă așa cum îl vede el, cum îl vezi tu, cum ar trebui pentru filmul respectiv și de asta îmi place să lucrez cu el, pentru că este foarte îndrăzneț din punctul ăsta de vedere și cu ocazia asta și eu pot să pot să mă joc foarte mult și îmi de o libertate de joc pe care rar mi-e dat să o întâlnesc în alte proiecte. Vera este o tipă extrem de sigură pe ea. E o tipă foarte serioasă. O să vedeți motivul pentru care ajunge ea în în club în țara respectivă. 

Ea vine cu un un scop foarte clar și are de gând să ajungă, până la finalul serii, să-și îndeplinească scopul. Aduce foarte multă comedie în poveste, fiind un personaj foarte puternic. E o tipă extrem de impulsivă și ciudată în același timp”, ne-a dezvăluit actrița. 

Distracție maximă pe platoul de filmare


„Era o băiețeală în imensă acolo și eu a trebuit pur și simplu să-mi caut urmele de testosteron din mine și să-mi amintesc cum a fost când am copilărit eu cu frate-meu și cu cei doi verișori ai mei și să-mi dau seama cum pot să mă implic în ciorba asta, pentru că eu eu am venit super relaxată din vacanță și au început glume de autobază și glume de genul ăla și miștouri de mine și m-au luat așa ca din sac, dintr-o dată, și a trebuit să fac față.
(...) Mi s-a părut foarte mișto că au reușit băieții să construiască genul ăsta de energie care pe mine ca actriță m-a super surprins.”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel