Filmul ''Godzilla vs. Kong'', pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv

Data publicării:
Godzilla vs. Kong. Captură foto YouTube
Descriere foto: Godzilla vs. Kong. Captură foto YouTube

Filmul "Godzilla vs. Kong", produs de Warner Bros, s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv cu încasări de 7,7 milioane de dolari obţinute de vineri până duminică din 3.001 cinematografe, potrivit datelor comunicate de compania Comscore,

Această peliculă, care a devenit săptămâna trecută filmul cu cele mai mari încasări obţinute în America de Nord în timpul pandemiei de COVID-19, a ajuns la un box-office nord-american de 80,5 milioane de dolari şi la un box-office global de 390,2 milioane de dolari.

"Godzilla vs. Kong" reprezintă cel de-al patrulea lungmetraj produs de Warner Bros în cadrul francizei "MonsterVerse", creată în colaborare cu studioul de producţie Legendary. În acest film, cei doi monştri uriaşi - Godzilla şi King Kong - se luptă într-o bătălie spectaculoasă, de al cărei rezultat depinde soarta omenirii.

Regizat de Adam Wingard, filmul îi are în rolurile principale pe actorii Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza Gonzalez şi Julian Dennison.

Thrillerul de acţiune "Nobody", produs de Universal, s-a menţinut pe locul al doilea în box-office-ul nord-american cu încasări de 2,5 milioane de dolari obţinute din 2.405 de cinematografe, în cel de-al patrulea weekend de proiecţii.

 

Regizat de Ilya Naishuller şi avându-l ca protagonist pe Bob Odenkirk, acest film spune povestea unui bărbat - subestimat şi cu aspect comun - care ajută o femeie agresată într-un autobuz de mai mulţi bătăuşi şi care devine ţinta unui traficant de droguri răzbunător.

"The Unholy", un film horror cu accente supranaturale, produs de Sony, a rămas pe poziţia a treia, cu încasări de 2 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend al său de proiecţii în America de Nord.

Pelicula, ce marchează debutul regizoral al cineastului Evan Spiliotopoulos, îi are în rolurile principale pe actorii Jeffrey Dean Morgan, Katie Asleton, William Sadler şi Diogo Morgado şi prezintă povestea lui Alice, o fată cu deficienţe auditive care, după o presupusă vizită a Fecioarei Maria, începe într-un mod inexplicabil să audă, să vorbească şi să îi vindece pe cei bolnavi. Pe măsură ce tot mai mulţi oameni vin să asiste la miracolele sale, o serie de evenimente terifiante încep să se producă.

Clasat pe locul al patrulea, filmul de animaţie "Raya and the Last Dragon", produs de Disney, a obţinut încasări de 1,9 milioane de dolari în al şaptelea weekend de proiecţii în America de Nord.

Regizat de Don Hall şi Carlos Lopez Estrada, acest lungmetraj animat cu accente de film de acţiune şi de aventuri se inspiră din cultura Asiei de Sud-Est şi are o intrigă plasată în ţinutul fictiv Kumundra. Pelicula prezintă povestea unei fete care porneşte într-o călătorie primejdioasă pentru a găsi ultimul dragon din lume, care să o ajute să îşi unească poporul, divizat de o străveche fiinţă supranaturală cu puteri malefice.

Filmul beneficiază de o distribuţie alcătuită predominant din actori americani de origine asiatică, iar printre artiştii care asigură vocile unor personaje principale se află Kelly Marie Tran şi Awkwafina.

Filmul animat "Tom and Jerry", produs de Warner Bros., s-a clasat pe locul al cincilea cu încasări de 1,09 milioane de dolari în cel de-al optulea weekend al său de proiecţii în Statele Unite şi Canada. Box-office-ul mondial al acestei pelicule a ajuns la 105,4 milioane de dolari.

Regizat de Tim Story, filmul se bazează pe legendarele personaje de desene animate Tom şi Jerry şi reprezintă o combinaţie inspirată între animaţia clasică şi tehnicile live-action. Lupta tradiţională dintre pisică şi şoarece izbucneşte din nou atunci Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York cu o zi înainte de o căsătorie considerată "nunta secolului", forţându-l astfel pe organizatorul ceremoniei, ajuns la disperare, să îl angajeze pe Tom pentru a îl scoate pe şoarece în afara hotelului, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel